Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκος: “Έχω κάποιο πλάνο στο μυαλό μου”

Νίκος: “Έχω κάποιο πλάνο στο μυαλό μου”


Πρώτος σε ψήφους (έλαβε 224 έναντι 216 του Μιλτιάδη) ήταν στις περσινές εκλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Νίκος Χαραλάμπους και σε αυτό στηρίζεται περισσότερο η απόφαση του, να ετοιμάσει συνδυασμό, στις εκλογές Οκτωβρίου. Ο αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε το πρωί στο Σίγμα, και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ζήτησε όμως χρόνο αφού δεν ήθελε να μιλήσει για λεπτομέρειες.

«Μέσα στο μυαλό μου είναι μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την ημέρα που γεννήθηκα. Υπηρέτησα την αγαπημένη μου ομάδα από όλα τα πόστα εκτός από αυτό του Προέδρου. Το θέλω και θα είναι ευχής έργο να το πετύχω. Είναι το όραμα μου. Όμως και να μην τα καταφέρω θα παραμείνω πιστός στρατιώτης σε αυτή την ιδέα. Είναι πολύ νωρίς να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Έχω κάποιο πλάνο στο μυαλό μου, αλλά είναι καλύτερα να περιμένουμε».

«Μακάρι να είχα 14 εκατομμύρια και να τα έβαζα σήμερα για να τελειώναμε μια και καλή με αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Η αλλαγή θα βοηθήσει, όμως, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα».

Εκτός από το συνδυασμό του κ. Νίκου Χαραλάμπους, θα υπάρξει τουλάχιστον άλλος ένας ενώ αρκετοί θα είναι οι ανεξάρτητοι. Εκλέγονται οι πρώτοι 15 σε ψήφους.