Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να αντιδράσουν, να δώσουν απαντήσεις

Να αντιδράσουν, να δώσουν απαντήσεις

img_6133


Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, έγινε γνωστό πως οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν απογοητευμένοι που τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας συνδέθηκαν με την κακή απόδοση. Κανείς δεν υπαινίχθηκε ότι έπαιξαν εσκεμμένα άσχημα, εκείνο που εννοούσαμε όλοι ήταν ότι ως άνθρωποι, είναι φυσιολογικό να επηρεάζονται από την ανασφάλεια. Έχουν πάντως την ευκαιρία να αποδείξουν ότι δεν τους αγγίζουν όσα ακούστηκαν.

Η ευκαιρία προφανώς τους δίνεται μέσα από τους αγώνες, αρχίζοντας από το Παραλίμνι. Στα πόδια τους είναι να  παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, να εντυπωσιάσουν όπως έκαναν πολλές φορές στο παρελθόν, να πάρουν την πρώτη νίκη και σε αυτήν να κολλήσουν άμεσα δεύτερη και τρίτη. Τα πάντα στο ποδόσφαιρο περνάνε μέσα από το γήπεδο, το αν θα ανυψωθεί το ηθικό του κόσμου, εξαρτάται από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αντίδραση περιμένει να δει ο κόσμος λοιπόν. Πληγωμένους ποδοσφαιρικούς εγωισμούς, μπόλικο πάθος και θέληση για τη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλύτερη από αυτό που παρουσίασε την πρώτη αγωνιστική. Πρέπει όμως να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Ιδού η Ρόδος λοιπόν…