Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξανά στο προσκήνιο ο Τζιοβάνης

Ξανά στο προσκήνιο ο Τζιοβάνης


Το όνομα του πρώην αντιπροέδρου του σωματείου (2008-10) και νυν βουλευτή «παίζει» δυνατά για να ηγηθεί του συλλόγου, σύμφωνα με την “GoalNews”. Το γεγονός ότι βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, φαίνεται να μην αποτελεί εμπόδιο, αφού και στο παρελθόν υπήρξαν βουλευτές που υπηρετούσαν παράλληλα και το αγαπημένο τους σωματείο ή είχαν γενικότερα εμπλοκή με τον αθλητισμό.

H εφημερίδα επικοινώνησε με τον βουλευτή Αμμοχώστου. Παρόλο που δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες μας, λέγοντας «ουδέν σχόλιο», τα όσα ανέφερε ακολούθως, φανερώνουν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εμπλοκή του δηλαδή στα διοικητικά, δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Επισήμανε ότι είναι έντονα προβληματισμένος για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σωματείο και ότι πάντα νοιάζεται για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι.

«Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επικρατήσει το “εμείς” και όχι το “εγώ”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιοβάνης, τοποθέτηση που στέλνει μήνυμα, αλλά φανερώνει και τις προθέσεις του, εάν τελικά εμπλακεί (πάλι) στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πρέσινγκ όπως ήταν γνωστό γινόταν και στον επιχειρηματία Πόλυ Μαλούππα. Πληροφορίες της “Goal” τον φέρουν να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να προσφέρει από το νέο Δ.Σ., αλλά δεν επιθυμεί να ηγηθεί, κυρίως λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.