Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκίνησαν οι διεργασίες για το συμβούλιο

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για το συμβούλιο

img_4622


Είναι ακόμα νωρίς, οι διεργασίες όμως έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Στέλιος Μυλωνάς δήλωσε χθες πως περιμένει 3 διαφορετικούς συνδυασμούς. Αν σε αυτούς προσθέσει κανείς και τους ανεξάρτητους, αντιλαμβάνεται πως για πρώτη φορά, η εκλογική διαδικασία θα είναι έντονη και τόσο ανταγωνιστική.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ακουστήκαν τα πρώτα ονόματα. Άλλα είναι άγνωστα, άλλα πιο γνωστά. Άλλα διεκδικούν απλή υποψηφιότητα, άλλα είναι μορφές πιο ηγετικές, που ίσως αν μπουν να το πράξουν για τις υψηλές θέσεις της πυραμίδας. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε ονομαστικά αφού δεν υπάρχουν επίσημες εξαγγελίες, αφού για την ώρα, πρόκειται απλά για συζητήσεις. Κρατάμε όμως ότι ήδη ξεκίνησαν.

Ελπίζουμε στο τέλος, να έρθει πραγματική αλλαγή, όποιοι και αν είναι στο συμβούλιο. Ιδανικά αυτό θα απαρτίζεται από τα ικανότερα άτομα να ηγηθούν, ενώ καλό θα ήταν κάποιος ή κάποιοι να βρίσκονται σε θέση να βοηθήσουν και το cash flow. Αυταπάτες δεν τρέφουμε, 14 μύρια δεν θα βάλει κανείς από τη μια μέρα στην άλλη. Άνθρωποι όμως που να μπορούν να δώσουν βοήθειες υπάρχουν.