Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: «Συγχαρητήρια στα παιδιά – Πάμε στα ντέρμπι για να κερδίσουμε»

Τόνι: «Συγχαρητήρια στα παιδιά – Πάμε στα ντέρμπι για να κερδίσουμε»


Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του και δήλωσε πως η ομάδα μας κάνει μια νέα αρχή και πάει για τη νίκη στα ντέρμπι με Απόλλων και ΑΕΛ.

Τόνι Σαβέφσκι: Συγχαρητήρια στα παιδιά, είχανε καλή παρουσία και στα δυο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε ένα σημείο μετά το 2-0 που το Παραλίμνι ανέβηκε. Πιστεύω πήγαμε πολύ καλά, είχαμε αρκετές φάσεις αλλά όπως είπε και ο Σάσα θα μπορούσαμε να δεχτούμε και γκολ. Ήταν καλή νίκη, καλή νέα αρχή και πάμε στα ντέρμπι για να κερδίσουμε. Είναι κρίμα στα παιχνίδια με πολλά γκολ να λείπει ο κόσμος, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι.

Σάσα Γιοβάνοβιτς: Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα έλεγα πως το σκορ είναι πολύ μεγάλο βάση της εικόνας του αγώνα. Μπορούσαμε να βάλουμε κι εμείς γκολ, μπορούσε να βάλει και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν ξέρω τι ευκαιρία πρέπει να βρούμε για να σκοράρουμε. Όταν δεν βάζεις γκολ, δέχεσαι. Είχαμε ένα απρόοπτο και έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα στην προπόνηση. Αναγκαστήκαμε να πειραματιστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίκαια κέρδισε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πριν δεχτούμε το γκολ θα μπορούσαμε να μπούμε μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μπήκαμε δυνατά και δεχτήκαμε 2ο γκολ γελοίο. Από κει και πέρα, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάιτ με τις αλλαγές, βρήκαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, δεχτήκαμε άλλα δυο γκολ. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα είμαστε εντάξει. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να κερδίσουμε στο Παραλίμνι. συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ