Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα ψέματα τελείωσαν, όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά

Τα ψέματα τελείωσαν, όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά

img_4625


Η εκλογική συνέλευση πλέον έχει συγκεκριμένη ημερομηνία: 23 Οκτωβρίου. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως όταν ο Στέλιος Μυλωνάς την ανακοίνωνε (καθώς και την πρόθεση του να αποχωρήσει) δεν υπήρχε διάδοχος κατάσταση. Έκτοτε ακούσαμε πολλά και διάφορα, στη συνέχεια οι φήμες κόπασαν. Τα ψέματα όμως τελείωσαν, όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να έρθουν κοντά.

Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, άλλα άρεσαν στον κόσμο, άλλα όχι και τόσο. Το βέβαιο είναι πως μέσα στις επόμενες 25 μέρες, πρέπει να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός με άτομα ικανά, άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στη ρευστότητα και άτομα με πλάνο. Το τελευταίο είναι σημαντικό, γιατί προς το παρόν προχωράμε με τη λογική του “ως πάρατζει”, την οποία ο κόσμος προφανώς δεν αντέχει, αφού θέλει μια ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή και διεκδικήτρια.

Η ημερομηνία έχει οριστεί, η διάδοχος κατάσταση παραμένει ασαφής. Ακολουθούν 25 ημέρες δουλειάς και διεργασιών, για να επέλθει πραγματική αλλαγή, να γυρίσει σελίδα, να επέλθει αν μη τι άλλο ηρεμία, για να βρεθούν οι τρόποι να βγούμε από το βούρκο.