Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα για αλλαγές

Ώρα για αλλαγές

img_4890


Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως ο Τόνι Σαβέφσκι δεν θα ξεκινήσει με την ίδια εντεκάδα που χρησιμοποίησε κόντρα στον Απόλλωνα. Βέβαιη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Εφραίμ στο αρχικό σχήμα, ενώ καλές πιθανότητες να βρεθούν σε αυτό συγκεντρώνουν οι Κυριάκου και Σερφά.

Αμυνα

Η γραμμή που ίσως έχει τις πιο πολλές αλλαγές. Ίσως βέβαια και καμιά. Ο κορυφαίος πορτιέρο της Κύπρου Ζοσέ Μορέιρα θα είναι βέβαια κάτω από το τέρμα. Αριστερό μπακ θα είναι ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο και μια θέση στο κέντρο της άμυνας θα καταλάβει ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Η άλλη θέση στο κέντρο της άμυνα διεκδηκείται από Σερφά και Αλαμπί και μάλλον έχει έρθει η ώρα να ντεπουτάρει στην εντεκάδα ο Σοφιάν. Στο δεξί άκρο, ο Χάρης Κυριάκου περιμένει εδώ και καιρό την ευκαιρία του τη στιγμή που ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Χοσέ Θερβέρα.

Μεσαία Γραμμή

Από τη στιγμή που ο Λέο φώναξε παρόν, ο άξονας δεν αλλάζει και θα αποτελείται από τους Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς. Στα φτερά μόνος βέβαιος είναι ο Εφραίμ και φαβορί για την άλλη θέση ο Πλατινί που ήταν δραστήριος τη Δευτέρα. Πιθανότητες διατηρούν και οι Τέιλορ, Σκέμπρι.

Επίθεση

Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε με ενοχλήσεις και δεν φάνηκε. Σήμερα ο Ούκας Γκικίεβιτς θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα τέρματα. Αξιοσημείωτη και η παρουσία του Γιάννη Χατζηβασίλη στην αποστολή.