Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχουμε κι άλλα ανοικτά θέματα

Έχουμε κι άλλα ανοικτά θέματα

img_5323


H OMONOIA κέρδισε, ηρέμισε και πλέον κοιτάει Απόλλωνα! Αγωνιστικά ότι πρέπει να γίνει, εξαρτάται αποκλειστικά από το Σαβέφσκι και τους ποδοσφαιριστές του. Το αγωνιστικό όμως δεν είναι το μοναδικό ανοικτό θέμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν πρέπει μια νίκη να μας κάνει να ξεχνάμε όλα τα άλλα.

Λοιπόν, 16 Σεπτεμβρίου σήμερα. Ούτε ορισμός εκλογικής συνέλευσης ανακοινώθηκε, ούτε οποιοσδήποτε συνδυασμός. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μιλούσε για εκλογές, δεν απομένουν όμως και πολλές μέχρι τον Οκτώβριο. Αυτή την εβδομάδα ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις προθέσεις συγκεκριμένων επιχειρηματιών, αλλά και γενικά για το πώς πορεύεται η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Από κει και πέρα, είναι και το θέμα σεβασμού της ΚΟΠ προς την ομάδα μας. Το θέμα Εφραίμ δεν είχε οποιεσδήποτε συνέπειες, το επόμενο όμως ίσως να έχει, άλλωστε είχε προηγηθεί το πρόστιμο 5000 Ευρώ για πανό που επιτρέπεται σε όλους τους οπαδούς του κόσμου πλην αυτούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε είναι να βολευτούμε στη θέση του “αδικημένου” και να την χρησιμοποιούμε σαν άλλοθι στην επόμενη στραβή. Πρέπει κάτι να γίνει, πρέπει να διερευνήσουμε τι μπορεί να γίνει!