Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλαγές, αλλά πόσες

Αλλαγές, αλλά πόσες

sak_8756


Στο μυαλό του κόουτς δεν μπορούμε  να μπούμε, όμως μετά τα όσα είδε κόντρα στην Ανόρθωση, ο Τόνι Σαβέφσκι σίγουρα θα σκέφτεται να κάνει αλλαγές. Το ερώτημα είναι πόσες και ποιες θα είναι αυτές, αφού πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που υστέρησαν. Στον άσσο θα είναι ο Μορέιρα, στον άξονα η τριάδα Λεάντρο, Ασσίς, Σοάρες είναι δεδομένη. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες γραμμές ίσως αλλάξουν.

Ξεκινάμε από τα πιο σημαντικά, το χώρο που παρατηρήθηκαν εώς τώρα τα περισσότερα λάθη. Ο Σοφιάν Σερφά ψάχνει την ευκαιρία να μπει στην εντεκάδα σε επίσημο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να την έχει. Αποφασισμένος είναι και ο Χάρης Κυριάκου, που είναι πανέτοιμος αν κληθεί να πάρει θέση στο δεξί άκρο, αν  και ο Χοσέ διατηρεί προβάδισμα.

Από κει και πέρα είναι η τριάδα της επίθεσης, όπου όλα είναι πιθανά. Η λογική λέει πως ο Γκικίεβιτς ξεκινάει σαν αιχμή του δόρατος, οπότε μένει να βρούμε τους 2 στα φτερά. Ο βασικός στο Παπαδόπουλος Γιώργος Εφραίμ ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αν προλάβει, θα είναι βασικός. Κατά τα άλλα στο αντίθετο φτερό κόντρα στην Ανόρθωση είχε βρεθεί ο Πλατινί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εκεί έπαιξε και ο Σκέμπρι, αλλά και ο Τέιλορ. Όπως καταλαβαίνεται, μπορεί να βρεθεί βασικός οποιοσδήποτε.