Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση για τα επεισόδια

Ανακοίνωση για τα επεισόδια

img_8647


Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν χθες στη Λεμεσό, και για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα η Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι ζητάνε από την Αστυνομία να αντιμετωπίζει με κάθε σοβαρότητα το περιστατικό και ζητάει τιμωρία των ενόχων. Μεγάλος αριθμός φιλάθλων της ΑΕΛ επιτέθηκε σε σύνδεσμο της ομάδας μας.

 H ανακοίνωση της ομάδας μας:

“Διαβάσαμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχετικά με την χθεσινή επίθεση από μερίδα οπαδών της ΑΕΛ, κατά οικήματος φιλάθλων της ομάδα μας στη Λεμεσό, αλλά και των θαμώνων του.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο, θα αντιμετωπίσουν με κάθε σοβαρότητα και αντικειμενικότητα το περιστατικό αυτό και ότι θα επιδείξουν τον ίδιο ζήλο που επέδειξαν και σε άλλες περιπτώσεις, ειδικότερα στο πρόσφατο παρελθόν.

Καταδικάζουμε έντονα και απερίφραστα την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση κατά των φιλάθλων μας, όπως και την καταστροφή περιουσιών τους, αλλά και του οικήματός τους στη Λεμεσό.

Το μένος που επέδειξαν ήταν σε τόσο μεγάλη μορφή, που από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να αποδεχτεί οποιαδήποτε άλλη κατάληξη στην όλη υπόθεση, πέραν από την τιμωρία των ενόχων.

Το Σωματείο μας κατανοεί το αίσθημα του θυμού που δικαιολογημένα διακατέχει τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, μετά τα χθεσινά συμβάντα στη Λεμεσό, όμως τους καλεί όπως επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και όπως αφήσουν την Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο να χειριστούν την όλη υπόθεση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης και εάν χρειαστεί θα επανέλθει επί του θέματος”.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Γύρω στις 4.45 μ.μ. χθες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οπαδοί των ομάδων ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έξω από τον σύνδεσμο φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό, αλληλοχτυπήθηκαν με ρόπαλα, ενώ χρησιμοποιώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα, προκάλεσαν ζημιές στο οίκημα του Συνδέσμου, σε δύο αυτοκίνητα και έθεσαν φωτιά σε τρίτο αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.