Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρκετά τα “καλά” ονόματα, αβέβαιος ο αριθμός συνδυασμών

Αρκετά τα “καλά” ονόματα, αβέβαιος ο αριθμός συνδυασμών

img_4646


Έντονες ήταν και χθες οι διεργασίες για σχηματισμό συνδυασμών που θα κατέλθουν στις εκλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Οκτώβριο. Προς το παρόν δεν υπάρχει οποιαδήποτε κατάληξη, είναι άλλωστε πολύ νωρίς. Φαίνεται όμως πως θα υπάρξουν περισσότεροι από 1 συνδυασμοί, καθώς και κάποιοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι για την προεδρία του σωματείου αλλά και θέσεις κλειδιά σε αυτό, γίνονται συζητήσεις με “δυνατά” ονόματα. Όταν λέμε δυνατά, αναφερόμαστε σε επιχειρηματίες που έχουν οικονομική επιφάνεια (σ.σ. το λέμε ξανά, κανείς δεν θα έρθει να βάλει 14 μύρια και δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να τραβήξουν μόνοι τους το βάρος), βοηθάνε εδώ και καιρό το σωματείο και μπορούν να δώσουν τις γνώσεις τους ώστε να οργανωθεί καλύτερα. Προς το παρών και από τη στιγμή που δεν υπάρχει κατάληξη, δεν θα δημοσιοποιήσουμε ονόματα.

Ιδανικά, στο συμβούλιο θα βρεθούν τα πιο ικανά άτομα από κάθε συνδυασμό και τους υποψήφιους, μέσα από μια πολιτισμένη διαδικασία. Δεν μας σηκώνει να δούμε ίντριγκες και αλληλοκατηγορίες. Ας μην ξεχνάμε ότι το συμβούλιο θα πρέπει μετά να δουλέψει για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το τελευταίο που χρειάζεται είναι μια “αιματηρή” μάχη για την είσοδο σε αυτό.