Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: «Ο Γιώργος δικαιούται κανονικά να αγωνιστεί»

Α. Δημητρίου: «Ο Γιώργος δικαιούται κανονικά να αγωνιστεί»

img_8885


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Αντρέας Δημητρίου και απάντησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με το Γιώργο Εφραίμ και αν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ενώ ακόμη μίλησε για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου και για την εκλογική συνέλευση Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε για το Γιώργο Εφραίμ είπε: «Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη για το θέμα αυτό. Μιλά για ποδοσφαιριστές που δεν συμμορφώνονται στην κλήση τους στην Εθνική ομάδα. Ασφαλώς ο Γιώργος Εφραίμ δεν συγκαταλέγεται στην κατηγορία αυτή. Ο Γιώργος συμμορφώθηκε στην κλήση του, πήγε κανονικά στην εθνική και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο διέγνωσε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στα παιχνίδια της Παρασκευής και της Τρίτης. Συνεπώς, ο Γιώργος δικαιούται να αγωνιστεί κανονικά με την Ομόνοια στον παιχνίδι με την Ένωση, αν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει».

Για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου δήλωσε: «Θα εκδώσουμε ανακοίνωση όσο αφορά το Gala diner της ομάδας. Θα είναι ανοικτό για όλο τον κόσμο της ομάδας. Έχει μεγάλη ανάγκη η Ομόνοια τον κόσμο της. Το Δ.Σ. κάνει μεγάλες προσπάθειες για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια, ώστε να την παραδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επόμενη διοίκηση. Ήδη έχουν έρθει κάποια λεφτά στο σωματείο, αλλά χωρίς τη μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο μας δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε. Θα ακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις που θα μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα, ενώ η εκδήλωση που θα γίνει στην Πύλη Αμμοχώστου το ερχόμενο Σάββατο, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία».

Ενώ σε ερώτηση για την εκλογική συνέλευση απάντησε ότι: «Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ημερομηνία. Θα γίνει εντός Οκτωβρίου και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Γίνονται διεργασίες όσο αφορά το διοικητικό κομμάτι, υπάρχουν ενδιαφέρον από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να την βοηθήσει ακόμη και σ’ αυτήν την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτή η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ούτως ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους και αγαπημένους, για να συνεχίσουμε την μεγάλη μας προσπάθεια που κάνουμε, τόσο στο αγωνιστικό αλλά και στο οικονομικό κομμάτι».