Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δείξτε τι αξίζετε!

Δείξτε τι αξίζετε!

img_0897


Καμία ομάδα δεν αμφισβητήθηκε μέχρι στιγμής περισσότερο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτα η αποτυχία στην Ευρώπη, μετά η ήττα από την Ανόρθωση, παράλληλα το οικονομικό, βάλτε στο μπλέντερ και ότι η δική μας ομάδα δεν απολαμβάνει την προστασία των ΜΜΕ όπως άλλοι και καταλαβαίνετε την εικόνα! Οι παίκτες μας έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία τη Δευτέρα να αποδείξουν τι αξίζουν!

Κόντρα στο Παραλίμνι, οι πράσινοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, κέρδισαν καθαρά και απέβαλαν κάποια από την πίεση που είχε δημιουργηθεί. Τα πραγματικά διαπιστευτήρια όμως έρχονται σε παιχνίδια υψηλού βαθμού δυσκολίας και ένα εκτός έδρας ντέρμπι με τον ανεβασμένο Απόλλωνα, είναι ακριβώς αυτό. Είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν αρκεί η ποιότητα, παίζει ρόλο και η θέληση, η δίψα, το πάθος.

Ο κόσμος έχει μεγάλη πίστη στους ποδοσφαιριστές, το ίδιο και ο προπονητής τους. Είναι η σειρά τους να δικαιώσουν όλους μας παίζοντας σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, πατώντας τον Απόλλωνα μες το λαιμό. Αν το καταφέρουν, θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη αποκατάσταση της πίστης και της εμπιστοσύνης. Και θα έχουν μια εβδομάδα μετά κόντρα στην ΑΕΛ, νέα πρόκληση μπροστά τους…