Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανένα”

“Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανένα”

img_8885


Ενοχλημένοι με τη στάση της ΑΕΛ είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όσον αφορά το περιστατικό που έγινε το Σάββατο σε σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας μας στη Λεμεσό. Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στο “Άστρα” για το θέμα αλλά και για άλλα αγωνιστικά.

Για τη νίκη επί της Ένωσης
“Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας και φάνηκε και από τις δηλώσεις των παικτών και του προπονητή. Θέλαμε να κερδίσουμε το πρώτο μας τρίποντο και να το συνδυάσουμε με μια καλή εμφάνιση. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με την ομάδα να είναι επιθετική και να δείχνει πάθος. Είδαμε στοιχεία που κρατάμε και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε περισσότερα. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα και σε αυτά θα δουλέψουμε. Έχουμε κερδίσει ένα αντίπαλο φιλότιμο, που θα παλέψει για να κρατηθεί στην κατηγορία, επομένως είναι σημαντική νίκη αλλά μένουμε συγκεντρωμένοι. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, έρχονται ντέρμπι και πάμε με στόχο τη νίκη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για το πρωτάθλημα”

Για το δύσκολο πρόγραμμα
“Και πέρσι είχαμε μαζεμένα ντέρμπι, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εάν για μας είναι δύσκολο, τότε για αυτούς τι είναι; Με τον κόσμο δίπλα μας, θα δώσουμε τη μάχη για το διπλό στο Τσίρειο”

Για την επίθεση των οπαδών της ΑΕΛ σε σύνδεσμο μας στο Ζακάκι
“Το περιστατικό έγινε γύρω στις 17:00, όταν οπαδοί της ΑΕΛ κατευθύνονταν με τα αυτοκίνητα προς το Τσίρειο, κάπου εκεί βρέθηκαν στο οίκημα των φιλάθλων μας και έγινε τι έγινε… Είδαμε μια τοποθέτηση από την ΑΕΛ που μας έχει θυμώσει, γιατί χαρακτηρίστηκε επιπόλαια η ανακοίνωση μας. Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανένα για το πότε θα υψώσουμε και πότε θα χαμηλώσουμε τους τόνους και πότε θα αντιδράσουμε για παρόμοια περιστατικά. Αν κάποιος θεωρεί επιπόλαιο το ότι φίλοι της ομάδας πήγαν στο νοσοκομείο και ότι κατασταφήκαν το οίκημα και τα αυτοκίνητα τους, τότε ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ή αδυνατεί ο ίδιος να αξιολογήσει τα γεγονότα”.

“Το περιστατικό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Περιμένουμε ενημέρωση από την Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο. Έχουμε στείλει επιστολές και ζητάμε όπως μας κρατάνε ενήμερους για τους χειρισμούς που κάνουν στην υπόθεση

“Ελπίζουμε οι ένοχοι για την επίθεση να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε στοχοποίηση των οπαδών μας”

Για το θέμα με τον Εφραίμ
“Η ΚΟΠ αδυνατεί να εξηγήσει τους δικούς της κανονισμούς. Εμείς δεν μπορούσαμε με τέτοιο παρελθόν της Δικαστικής, να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του παίκτη”