Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν μπορούσε να λάβει την απόφαση

Δεν μπορούσε να λάβει την απόφαση

img_2610


Η χθεσινή αντίδραση τόσο του κόσμου, αλλά όσο και των πράσινων ΜΜΕ, δεν ήρθε τυχαία. Δεν είναι τυφλός ο κόσμος, βλέπει πως και αγωνιστικά, υπάρχουν προβλήματα. Αναγνωρίζει πως ευθύνες έχουν και οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία για την εικόνα που εκπέμπει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το θέμα είναι πως απλά, την απόφαση για διακοπή της συνεργασίας ή όχι με το Σαβέφσκι, δεν μπορούσε να την πάρει αυτό το συμβούλιο. Και απλά θα έκανε τον κόουτς αποδιοπομπαίο τράγο.

Πριν από περίπου 3 εβδομάδες, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για εκλογική συνέλευση, τονίζοντας μάλιστα πως ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς δεν συνεχίζει. Λίγες μέρες μετά, αρκετά μέλη του Δ.Σ. εκδήλωσαν επιθυμία να αποχωρήσουν επίσης. Ήταν ποτέ δυνατόν αυτή η απόφαση να παρθεί από ένα συμβούλιο που δεν θα είναι εδώ σε ένα μήνα; Όχι βέβαια και αυτό ήταν που έφερε την κατάσταση στα άκρα.

Το λέμε ξανά, οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο το Δ.Σ. Ας δώσουμε όμως στον Σαβέφσκι ή τον εκάστοτε προπονητή τις κατάλληλες συνθήκες να δουλέψει και μετά να τον κρίνουμε. Και όχι να του φορτώνουμε όλες τις κατάρες που κουβαλάει το σωματείο τα τελευταία 4-5 χρόνια.