Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επανεκκίνηση και για λόγους ψυχολογίας

Επανεκκίνηση και για λόγους ψυχολογίας

img_6079


Μια ήττα από την Ανόρθωση εκτός έδρας, δεν είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Ναι, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει πάντα να κερδίζουμε, αλλά στα ντέρμπι κάποιες φορές έρχονται και οι ήττες. Επιπρόσθετα, είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι χάθηκε οτιδήποτε, έχουμε άλλες 35 αγωνιστικές! Πέραν του προφανούς, ότι δεν πρέπει να μείνουμε πίσω και να τρέχουμε, η νίκη κόντρα στο Παραλίμνι πρέπει να έρθει και για λόγους ψυχολογίας.

Η φετινή σαιζόν μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει μια αποτυχία στην Ευρώπη και μια ήττα στην πρεμιέρα. Όλα αυτά ενώ ο κόσμος άρχισε να κάνει όνειρα πέρσι από την απόδοση της ομάδας, όνειρα στα οποία πίστεψε παρά την απώλεια σημαντικών παικτών. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση, είναι φυσιολογικό η πίστη να μην είναι σε υψηλά επίπεδα. Και μόνο οι παίκτες με τους προπονητές τους, μέσα στο γήπεδο μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία.

Την έχουμε ανάγκη τη νίκη. Κατακρίβιαν ανάγκη έχουμε σειρά από νίκες, σταθερότητα στην απόδοση, διαπιστευτήρια. Ας ξεκινήσουμε όμως από το Παραλίμνι, να τα βλέπουμε 1-1 και να κτίσουμε σιγά σιγά.