Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμάζουν κάτι πρωτοποριακό για να μαζευτεί το ποσό για τα κριτήρια!

Ετοιμάζουν κάτι πρωτοποριακό για να μαζευτεί το ποσό για τα κριτήρια!

img_0665


Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προέβηκε στις απαραίτητες ενέργειες τις προηγούμενες ώστε να μαζευτεί το μεγαλύτερο ποσό από 1,2 εκ. που χρειάζεται για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια Σεπτεμβρίου, όμως αυτό το ποσό δεν είναι αρκετό και χρειάζεται ο κόσμος να συμβάλει και πάλι. Η τιμωρία που προβλέπεται εάν δεν τα καταφέρουμε είναι αφαίρεση 6 βαθμών!

Όπως πληροφορούμαστε προγραμματίζεται κάτι πρωτοποριακό για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, κάτι που πρώτη φορά θα συμβεί στην Κύπρο. Οι πράσινοι σε συνεργασία με την PrimeTel θα διοργανώσουν τηλεμαραθώνιο που θα προβληθεί για αρκετές ώρες σε ανοικτή ζώνη από την νέα τηλεοπτική στέγη της ομάδας μας.

Αυτό προγραμματίζεται για την Κυριακή, όταν το τριφύλλι έχει αγώνα κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στην ΑΕΛ. Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία μεταξύ του ΔΣ και των οργανωμένων για να συζητηθούν τρόποι για καλύτερη οργάνωση της μεγάλης προσπάθειας που θα γίνει.

Μετά τον Μάρτη που ο κόσμος έκανε την υπέρβαση, αναμένεται και πάλιν να πάρει την ομάδα στους ώμους του. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα…