Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εφραίμ και άλλα ερωτηματικά

Εφραίμ και άλλα ερωτηματικά

img_4731


Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης θα προσπαθήσει να ακολουθήσει σήμερα ο Γιώργος Εφραίμ και η ετοιμότητα του, επηρεάζει τον καταρτισμό της εντεκάδας. Η ετοιμότητα του αρχηγού όμως, δεν είναι το μόνο ερωτηματικό, αφού δυο θέσεις στην άμυνα πολιορκούνται από αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Χάρης Κυριάκου, δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου και επιστρέφει φρέσκος από τις υποχρεώσεις του. Την ίδια στιγμή ο Χοσέ Θερβέρα κατάφερε χθες να προπονηθεί κανονικά, έτσι η θέση του δεξιού μπακ θα παιχτεί μέχρι τη τελευταία στιγμή. Ο Χάρης ψάχνει την ευκαιρία του, την στιγμή που ο Χοσέ θέλει να ανεβάσει τα επίπεδα προσαρμογής του μέσω παιχνιδιών.

Η δεύτερη θέση που “παίζεται” είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο Σοφιάν Σερφά απειλεί την θέση του Ρασίντ Αλαμπί, τη στιγμή που Ζοάο Πάουλο και Σκαραμοτσίνο θεωρούνται δεδομένοι. Στην άμυνα χρειάζεται πάντως δουλειά.

Στον άξονα δεν αλλάζει κάτι. Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, θα αλλάξει και στυλ και πρόσωπα. Ο Γκικίεβιτς θα είναι βασικός σαν αιχμή του δόρατος, αν ο Εφραίμ προλάβει θα είναι επίσης βασικός με την άλλη θέση να διεκδικείται από τους Σκέμπρι, Τέιλορ και Πλατινί.