Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για ΟΑΚΑ

Η αποστολή για ΟΑΚΑ

sak_8515


Ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες και οι διεθνείς. Εκτός με πρόβλημα είναι ο Χοσέ, ενώ ο Λέο είναι καλύτερα και θα ταξιδέψει. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχε το Σωματείο μας από την γηπεδούχο ομάδα, προκύπτουν τα ακόλουθα:

– Οι φίλαθλοί μας θα καταλάβουν τη Θύρα 23 στο Κάτω Διάζωμα του σταδίου και όχι τη Θύρα 20 στο Άνω Διάζωμα, όπως αρχικά μας είχαν ενημερώσει.

– Εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να προμηθευτούν από τα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

– Η αποστολή της ομάδας μας που θα ταξιδέψει στην Αθήνα – πέραν από την προπονητική ομάδα – αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ρασίντ Αλαμπί, Πιέρ Εμπέμπα, Λούκας Γκικίεβιτς, Μπρούνο Αγκουιάρ, Αλίπιο, Σοφιάν Σερφά, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Αντρέα Παναγιώτου, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιάννη Χατζηβασίλη, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζάστιν Μενγκόλο, Χοσέ Μορέιρα, Λεάντρο, Τόνι Τέιλορ, Κόριν Μπρουκς και Παναγιώτη Θεράποντος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι πέντε διεθνείς (Μάρκο Σοάρες, Πλατινί, Αντρέ Σκέμπρι, Χάρης Κυριάκου και Χριστόφορος Χαραλάμπους), για ιατρικούς λόγους οι Νούνο Ασίς, Γιώργος Εφραίμ, Χοσέ Θερβέρα και Ονησίφορος Ρουσιάς, όπως και ο Γκανίου Ατάντα του οποίου τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν κατέστη δυνατό να ετοιμαστούν έγκαιρα από τις Ελληνικές αρχές.

– Αρχηγός αποστολής θα είναι ο πρόεδρος του Σωματείου μας, κ. Στέλιος Μυλωνάς, συνοδευόμενος από τα μέλη του συμβουλίου, κ. Νίκο Χαραλάμπους (α’ αντιπρόεδρος) και κ. Αντώνη Ζυμαρά, τον διευθυντή του Σωματείου και μέλη του προσωπικού.