Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η στήριξη να είναι πραγματική

Η στήριξη να είναι πραγματική

sak_8621


Μένει λοιπόν ο Τόνι Σαβέφσκι.  Η μέρα ήταν ταραχώδης και στο τέλος της ήρθαν οι πληροφορίες για στήριξη. Το θέμα είναι η στήριξη να είναι πραγματική και ειλικρινής. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει αν αυτή θα ήταν η απόφαση του συμβουλίου, αν δεν κυλούσε έτσι η μέρα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Σαβέφσκι μένει και πρέπει να εργαστεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά κρίνεται κιόλας κάθε βδομάδα. Εκεί θα φανεί αν πρόκειται για στήριξη, ή για “στήριξη”. Αν το συμβούλιο θα τον βοηθήσει να επιβληθεί στους παίκτες (εάν και εφόσον ισχύει ότι κάποιοι μιλάνε), αν θα δείξει ότι πιστεύει στο όποιο πλάνο του Σαβέφσκι, αν οι παίκτες του θα τον στηρίξουν μέσω της απόδοσης τους ή αν απλά καθυστέρησε το αναπόφευκτο.

Έχει και ο Σαβέφσκι ευθύνες, ας μην γελοιόμαστε. Η ομάδα δεν δείχνει ούτε την περσινή συνοχή, ούτε την περσινή διάθεση. Η αντίδραση του κόσμου ήρθε κυρίως γιατί αρνείται για άλλη μια φορά αποδιοπομπαίος τράγος να είναι ένας προπονητής που δεν εργάζεται υπό ιδανικές συνθήκες και από ένα συμβούλιο που έχει ήδη ανακοινώσει την παραίτηση του, όχι γιατί του αρέσει αυτό που βλέπει μες το γήπεδο. Για αυτό κόουτς, φτιάξε ότι είναι να φτιάξεις, για να συνεχίσεις να έχεις την στήριξη του κόσμου.