Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Θέατρο του παραλόγου με ΚΟΠ” (vid)

“Θέατρο του παραλόγου με ΚΟΠ” (vid)

sak_8168


Στο περιθώριο της διάσκεψης του Τόνι Σαβέφσκι, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για τον κανονισμό που έχει αναστείλει η ΚΟΠ. “Η ΚΟΠ έχει αναστείλει ένα κανονισμό που ήδη έχει θεσπίσει το καλοκαίρι, μας έχει ενημερώσει γραπτώς ότι οι οπαδοί που εκτοξεύουν με όπλο φωτοβολίδες , ισούται με ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς είχαμε παρατηρήσει και γράφτηκε από τις εκθέσεις τον παρατηρητών που υπήρχαν οπαδοί ομάδων που εκτόξευσαν φωτοβολίδες με μηχανισμούς, αυτά έφτασαν εκεί που έπρεπε να φτάσουν, ο νόμος δεν εφαρμόστηκε και ζητήσαμε εξηγήσεις”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στα ΜΜΕ είπε: “Πήραμε κάποιες απαντήσεις από τις οποίες δεν βγαίνεις από μέσα και προχθές μας ενημέρωσαν πάλι γραπτώς ότι ο κανονισμός αναστέλλεται μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου χωρίς να μας εξηγήσουν για αυτό. Εάν αυτό δεν είναι μέγα θέμα που πρέπει να απασχολεί όλα τα ΜΜΕ δεν ξέρω τι μπορεί αν είναι ένα μέγα θέμα. Δυστυχώς αυτό είναι το πρωτάθλημα μας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ εφαρμόζονται οι κανονισμοί με όλη τη αυστηρότητα αυτή είναι η πραγματικότητα… παίζουμε 2 κεκλεισμένων, ποινές που εφαρμόστηκαν με όλη την αυστηρότητα,  ενώ παίξαμε κεκλεισμένων για πανό πέρσι, είναι θέατρο τα παραλόγου. Πρέπει τα ΜΜΕ που έχουν μεγάλη δύναμη να τη χρησιμοποιήσουν για το καλό του ποδοσφαίρου. Ο κόσμος λέει πολλές φορές γιατί η διοίκηση δεν κάνει κάτι και έχει δίκαιο, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζεται άνισα. Δεν είναι μυστικό ότι στα κέντρα αποφάσεων ότι υπάρχει μειοψηφία, είναι περισσότερο μη ομονοιάτες, αν και αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει αφού η δικαιοσύνη πρέπει να είναι σωστή”.

“Είχαμε ζητήσει και αλλαγή του κανονισμού για τα πανό, η απάντηση που έχουμε είναι πως δεν αλλάζουν οι κανονισμοί μεσούσης της περιόδου…”.