Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα αλλάξει το πλάνο ο Γιώργος;

Θα αλλάξει το πλάνο ο Γιώργος;

sak_8679


Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ούκας Γκικίεβιτς δεν είναι τόσο έντονες, ούτε αποτελούν λόγο ανησυχίας. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Πολωνός πρώτος σκόρερ της ομάδας μας φέτος μείνει εκτός εντεκάδας λόγω αυτών, άλλωστε χθες ακολούθησε κανονικά την προπόνηση. Δυο μέρες πριν το ντέρμπι, η μοναδική αλλαγή που ενδέχεται να γίνει, αφορά είσοδο του Εφραίμ στην εντεκάδα.

Ο αρχηγός θα ξεκινούσε και κόντρα στο Παραλίμνι, αν η ΚΟΠ και τα όργανα της δεν έκαναν τα μαγικά τους. Έμεινε εκτός αποστολής για να προστατευθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά τώρα διψάει για μπάλα. Το θέμα είναι πως οι δυο ποδοσφαιριστές που ήταν στη βασική εντεκάδα στα άκρα -Πλατινί και Σκέμπρι- ήταν εξαιρετική, βάζοντας μάλιστα και οι 2 το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ! Ο Σαβέφσκι θα προβληματιστεί αρκετά.

Κατά τα άλλα, πολύ δύσκολα βλέπουμε άλλη αλλαγή στην εντεκάδα. Ίσως ο Σερφά να μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού, αλλά ο Αλαμπί κόντρα στο Παραλίμνι ήταν ανεβασμένος. Άλλου επιπέδου δυσκολίας το παιχνίδι της Δευτέρας θα πει κανείς, αλλά αν δεν έγινε η αλλαγή την περασμένη εβδομάδα, δύσκολα θα γίνει αυτήν.