Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κανονισμοί στα δικά τους μέτρα, εμείς τους βαθμούς όμως

Κανονισμοί στα δικά τους μέτρα, εμείς τους βαθμούς όμως

ace396ffae6a43059d15aad52db2aeb6_w639_h432_sc


Από την περασμένη Παρασκευή, είχε αποκλειστεί ο Γιώργος Εφραίμ από την αποστολή της Εθνικής Κύπρου, συνεπώς έχουν περάσει 8 μέρες από τότε. Κι όμως ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι δικαιούται να παίξει. Η μάλλον ότι η 100% αμερόληπτη και αντικειμενική δικαστική επιτροπή θα  δει τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία.

Πολύ καλά έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν συμπεριλαμβάνει τον αρχηγό στον αγώνα. Με αυτούς δεν ξέρεις ποτέ, τα έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Άλλωστε το γεγονός πως επέλεξαν λίγες ώρες πριν το ματς να απαντήσουν δεν είναι τυχαίο. Το θέμα είναι ως πότε οι κανονισμοί θα είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους για να ευνοούν και να αδικούν όποιο σωματείο θελήσουν; Και πάνω από όλα, τι μπορεί να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για αυτό; Να το ανεχόμαστε επ’ αόριστον πάντως δεν γίνεται, οπότε ας λάβουμε όποια μέτρα μπορούμε να λάβουμε και άμεσα!

Όπως και να έχει, σε 4 ώρες έχουμε αγώνα. Πάμε συκεντρωμένα και σοβαρά να πάρουμε τους βαθμούς και ας το πράξουμε χωρίς το Γιώργο Εφραίμ. Ευχόμαστε ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια της ΚΟΠ, ο διαιτητής του αγώνα Μάριος Νικολάου θα σταθεί στο ύψος του και θα επιτρέψει να παικτεί ένας αγώνας 50-50. Ευχόμαστε επίσης τα όσα συμβαίνουν να πεισμώνουν άπαντες στην ομάδα και να δούμε επιτέλους ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στο γήπεδο. Γιατί στο πόσο προκλητική είναι η ΚΟΠ και τα σώματα της, παίζει ρόλο και η δύναμη ή αδυναμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο και εκτός αυτού.