Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κοινή ανακοίνωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΛ

Κοινή ανακοίνωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΛ

img_5665


Κοινή ανακοίνωση έβγαλαν ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στο Ζακάκι. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την επόμενη βδομάδα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, με τον κόσμο να είναι συγκεντρωμένος στους συνδέσμους για τούτο και θέλησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να καλέσουν τον κόσμο να έχει πνεύμα αλληλοσεβασμού και αθλητοπρέπειας. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στο Ζακάκι, η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΛ σε κοινή τους ανακοίνωση καταδικάζουν κάθε μορφής βία, απʼ όπου και εάν προέρχεται, ενώ παράλληλα καλούν την Αστυνομία να διερευνήσει ενδελεχώς και με γρήγορες διαδικασίες το περιστατικό, ούτως ώστε να αποδοθούν ευθύνες και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δεν είναι δυνατό να γίνονται να γίνονται επεισόδια μεταξύ φιλάθων, απλά και μόνο διότι φέρουν διαφορετική φίλαθλο ιδιότητα. Αντίθετα, επιβάλλεται να υπάρχει στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, που αντιμετωπίζει τόσα σοβαρά προβλήματα, απόλυτος σεβασμός σε κάθε φίλαθλο, όποια ομάδα και εάν υποστηρίζει.

Στόχος των διοικήσεων και των δύο ομάδων είναι να μην συμβεί ποτέ ξανά το παραμικρό μεταξύ των οπαδών μας και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει όλοι να εργαστούμε. Ο αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στα δύο ιστορικά σωματεία είναι δεδομένος και πρέπει να υπερισχύσει της οποιασδήποτε αντιπαλότητας.

Ας λειτουργήσουμε όλοι μας με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να μπορούν να χαίρονται το ποδόσφαιρο όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι, κάθε ηλικίας και φύλου. Καλούμε, λοιπόν, άπαντες να κινούνται σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και αλληλοσεβασμού. Τα επεισόδια στο Ζακάκι ας είναι το τελευταίο περιστατικό βίας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ας μας ενώσει όλους η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο.