Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου για τα πράσινα προϊόντα

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου για τα πράσινα προϊόντα


Για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου για τα πράσινα προϊόντα, μίλησε στο OmonoiaNews ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

«Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που διαπιστώνουμε τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο αφορά τα προϊόντα της Green Boutique. Οι πωλήσεις του καταστήματος είναι σε αρκετά καλά επίπεδα, κάτι που αποδεικνύει ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκτιμά τα ποιοτικά προϊόντα, ενώ διακατέχεται και από έντονη επιθυμία να στηρίξει οικονομικά την ομάδα του. Ο συνδυασμός είναι ιδανικός, δηλαδή ο κόσμος προσφέρει στην ομάδα του και παίρνει ως αντάλλαγμα ποιοτικά προϊόντα», δήλωσε για τη διάθεση των προϊόντων στην μπουτίκ της ομάδας μας.

Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας. Το προσωπικό της Green Boutique έχει στείλει πακέτα παραγγελίας …ακόμα και στην Αυστραλία!

«Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να κάνουμε για το On-Line Shop της Green Boutique, το οποίο δημιουργήθηκε πρόσφατα. Ήδη έχουμε πωλήσει αρκετά προϊόντα τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός Κύπρου. Συγκεκριμένα έχουν γίνει πωλήσεις σε Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Κίνα, Αυστραλία, Ιαπωνία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία και Χιλή. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι δεδομένο πως θα συνεχίζει να στηρίζει το Σωματείο μας με την ίδια αφοσίωση», μας ανέφερε ο Ανδρέας.