Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με “20άδα” νίκης κόντρα στην ΑΕΛ

Με “20άδα” νίκης κόντρα στην ΑΕΛ

img_1129


Με νέα πρόσωπα στην αποστολή τους Γιάννη Χατζηβασίλη και Χριστόφορο Χαραλάμπους, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται αύριο στο άδεια ΓΣΠ την ομάδα της ΑΕΛ (19:00 – PrimeTel). Οι πράσινοι μετά από μία δύσκολη βδομάδα, θέλουν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, κάνοντας αύριο το πρώτο βήμα απέναντι στην Λεμεσιανή ομάδα.

«Ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε καλό επίπεδο και θα έχουμε και το εύκολο γκολ που μας λείπει γιατί πιστεύω η ομάδα είναι στο επίπεδο που σταμάτησε πέρσι αλλά προσπαθεί, παίζει, εκτός από το τελευταίο που δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Ελπίζω να έχουμε την τύχη παραπάνω για να πάρουμε τους 3 βαθμούς που έχουμε ανάγκη για να είμαστε ακόμη καλύτερα για τη συνέχεια» δήλωσε για τον αγώνα ο Τόνι Σαβέφσκι που επέλεξε 20 παίκτες σήμερα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο Ηλίας Πούλλος. Με την ολοκλήρωση της ανακοινώθηκαν τα πιο κάτω ονόματα: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Γιάννης Χατζηβασίιλης και Σοφιάν Σερφά.