Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να έρθουν κοντά, όσοι αγαπάνε την ΟΜΟΝΟΙΑ

Να έρθουν κοντά, όσοι αγαπάνε την ΟΜΟΝΟΙΑ

img_4633


Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη στιγμή που το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε πως θα προκυρηχθούν εκλογές μέσα στον Οκτώβριο και παράλληλα ότι ο Στέλιος Μυλωνάς, δεν προτίθεται να διεκδηκήσει θέση στο συμβούλιο. Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει για άτομα που συζητάνε να μπουν στο συμβούλιο, αλλά και για τωρινά μέλη που δεν πρόκειται να συνεχίσουν. Το επόμενο βήμα όμως είναι ακόμα ασαφές…

Κάποιος θα σκεφθεί, μέρες υπάρχουν, όμως όσο δεν συγκεκριμενοποιείται το πως προχωράμε, υπάρχει μια ανησυχία. Έχουν βρεθεί πράγματι άτομα με οικονομική επιφάνεια που να ενδιαφέρονται να αναλάβουν; Προχωράμε με το τωρινό συμβούλιο ως το τέλος της χρονιάς; Αν ναι, θα προκηρυχθούν από τώρα εκλογές για το Μάιο; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που απασχολούν τον κόσμο που επιζητεί την αλλαγή. Η αλλαγή είναι πάντως επιβεβλημένη.

Το βέβαιο πάντως είναι πως όλοι όσοι αγαπάνε την ΟΜΟΝΟΙΑ και έχουν την οικονομική δύναμη να βοηθήσουν πρέπει να έρθουν κοντά. Με οποιονδήποτε τρόπο και αν προχωρήσει η ομάδα, πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή η οποία να μπορεί να δώσει το όποιο “σπρώξιμο” χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Προφανώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει τα 14 εκατομμύρια αλλά βραχυπρόθεσμα δεν χρειάζεται.