Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Νιώθουν ότι απογοήτευσαν τον κόσμο”

“Νιώθουν ότι απογοήτευσαν τον κόσμο”

img_6697


Για τον αυριανό αγώνα με την ΕΝΠ τη σημασία της νίκης αλλά και για την εικόνα της ομάδας μίλησε σήμερα στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου.

«Είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή μας. Αυτός θα επιλέξει αυτούς που ο ίδιος θεωρεί τους ιδανικότερους για να βγάλουν στο γήπεδο ότι έχουν και δεν έχουν για τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία μετά την άσχημη εικόνα που είχαμε στην πρεμιέρα. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ  είναι ποιοτική και δυνατή για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα», σχολίασε για το αυριανό ματς.

Για το πως νιώθουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές: «Οι παίκτες νιώθουν ότι απογοήτευσαν τον κόσμο μας στην πρεμιέρα και θέλουν να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες στο γήπεδο. Γνωρίζουν οι παίκτες ότι θα βρίσκονται στην Πύλη Αμμοχώστου φίλοι της ομάδας για να δουν τον αγώνα αφού θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και σε αυτούς αλλά και σε άλλους θέλουν να δώσουν την χαρά τη νίκης και την ασφάλεια ότι η ομάδα είναι δυνατή και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα»

Αν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά την ήττα της πρεμιέρας: «Η πίεση είναι πάντα εκεί σε όποια φάση και αν είμαστε. Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αλλά έχουμε γυρίσει σελίδα και πρέπει να νικήσουμε την ΕΝΠ αύριο. Έχουμε μάθει δυστυχώς να αγωνιζόμαστε χωρίς κόσμο και αυτή την δυσκολία θα την περάσουμε όλοι μαζί. Μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και μαζί με τον κόσμο μας θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος».