Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οδηγός αποφυγής το περσινό παιχνίδι

Οδηγός αποφυγής το περσινό παιχνίδι


H OMONOIA μπαίνει καλύτερα από τον Απόλλωνα στο γήπεδο, φτιάχνει ευκαιρίες και τελικά ανοίγει το σκορ με το Λεάντρο Αλμέιδα. Στη συνέχεια ελέγχει το παιχνίδι μέχρι το 39′. Στο λεπτό εκείνο, ο Αλαμπί κάνει λάθος (σε φάση που μάλλον του έγινε φάουλ) και στην προσπάθεια του να αποτρέψει τα χειρότερα ανατρέπει πλάγια το Ντάντι. Ο διαιτητής δεν χάνει την ευκαιρία και αποβάλλει άδικα το Νιγηριανό.

Αυτό ήταν, από το σημείο αυτό και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ βγάζει όλες της τις αδυναμίες μαζεμένες στο χορτάρι. Ο Απόλλωνας βελτιώνεται, ισοφαρίζει, οι πράσινοι δείχνουν να έχουν κακή ψυχολογία με αποκορύφωμα ένα από τα πιο γελοία γκολ της χρονιάς με λάθος του Λεβίτα, να δώσει το προβάδισμα στους Λεμεσιανούς. Είχαμε όμως και συνέχεια! Ο Εφραίμ κερδίζει πέναλτι και ο Φρέντι στο 90 επιβεβαιώνει πόσο μεγάλη ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας, στέλνοντας τη μπάλα απελπιστικά άουτ. Το έργο ολοκληρώνεται με καραμπινάτο πέναλτι που αρνείται ο διαιτητής στο Χριστοφή…

Ότι λάθος μπορούσε να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν και μετά το παιχνίδι το έκανε. Ο Απόλλωνας είχε ξεκάθαρο σπρώξιμο από το ρεφ πο δεν μας σεβάστηκε, τη στιγμή που μες το γήπεδο με τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα της, η ΟΜΟΝΟΙΑ του έδινε ευκαιρίες και αφορμές. Το περσινό παιχνίδι πρέπει να αποτελεί εγχειρίδιο για τα όσα πρέπει να αποφύγουμε!