Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιλέξει το σχέδιο της Αψίδας Αλληλεγγύης

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιλέξει το σχέδιο της Αψίδας Αλληλεγγύης

img_5690


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε πως ο κόσμος της ομάδας θα επιλέξει το σχέδιο της Αψίδας Αλληλεγγύης που θα ανεγερθεί στο Ηλίας Πούλλος, Αυτό είχε δηλώσει και ο πρόεδρος Σ. Μυλωνάς πριν από λίγες μέρες στη διάσκεψη τύπου που έγινε.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κόσμος της ομάδας μας είναι αυτός που θα επιλέξει το σχέδιο που θα έχει η Αψίδα Αλληλεγγύης που θα ανεγερθεί στο «Ηλίας Πούλλος».

Από σήμερα οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να αποστέλλουν το δικό τους σχέδιο, το οποίο θεωρούν ότι θα πρέπει να έχει η Αψίδα Αλληλεγγύης, ούτως ώστε να θυμίζει για πάντα τον μεγάλο αγώνα που έδωσε ο «πράσινος λαός», κρατώντας όρθια το Σωματείο μας στα κριτήρια Μαρτίου 2013.

Τα σχέδια μπορούν να αποστέλλονται στο Σωματείο μας με τρεις τρόπους:
1) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
2) ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Καρπενησίου 18Β, 1077, Λευκωσία, Κύπρος.
3) απευθείας παράδοση στα γραφεία του Σωματείου μας (Καρπενησίου 18Β, Λευκωσία)

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να αποστέλλουν τα σχέδιά τους μέχρι τις 31 Σεπτεμβρίου 2013. Ακολούθως η επιτροπή που χειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα θα παρουσιάσει όλα τα σχέδια στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα αξιολογήσει τα καλύτερα, τα πιο εφικτά και υλοποιήσιμα. Έπειτα, αυτά τα οποία θα προκριθούν, θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα ψηφίσει αυτό που θεωρεί ως ιδανικότερο.

Το σχέδιο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα είναι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση της Αψίδας Αλληλεγγύης.