Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Τόνι Τέιλορ μιλάει με ενθουσιασμό για τον κόσμο της ομάδας μας!

Ο Τόνι Τέιλορ μιλάει με ενθουσιασμό για τον κόσμο της ομάδας μας!


Στην Αμερικανική έκδοση του Goal.com μίλησε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, Τόνι Τέιλορ. Ο 24χρονος διεθνής, εκθείασε τον λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, ενώ μίλησε και για τις όχι και τόσο καλές στιγμές στην Εστορίλ.

“Όλα είναι υπέροχα. Νιώθω αναγεννημένος” είπε αρχικά ο Τέιλορ, συμπληρώνοντας “Δουλεύω σκληρά, νιώθω πολύ καλά, και είμαι έτοιμος να δώσω ότι έχω και δεν έχω”.

Ο Αμερικανός παραδέχθηκε πως ένιωσε άνετα με την πρώτη, και σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε η υποδοχή του κόσμου. “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της. Ένιωσα δικαιωμένος που επέλεξα να συνεχίσω εδώ. Ένα σωρό φίλοι της ομάδας μου είχαν στείλει μηνύματα στο Facebook. Ήταν κάτι που δεν το ένιωσα στην Εστορίλ. Ο κόσμος εδώ σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός”, ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή.

“Το λέω συνεχώς στην ομάδα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι αυτό τον κόσμο είναι να τα δώσουμε όλα για αυτούς, που δίνουν τα πάντα για την ΟΜΟΝΟΙΑ”, συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το πέρασμα του από την Εστορίλ, είπε: “Υπήρχαν καλές αλλά και κακές στιγμές. Είχα κάποιες καλές στιγμές, όμως όταν επέστρεψα από δανεισμό (Ατλέτικο) κατάλαβα πως δεν με υπολόγιζαν και πολύ”.

“Πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Τα όσα πέρασα με έκαναν πιο δυνατό”, κατέληξε.