Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο επικίνδυνη με Ούκας στο γήπεδο (vid)

Πιο επικίνδυνη με Ούκας στο γήπεδο (vid)

1022059


Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ούκας Γκικίεβιτς και το πιστοποίησε και χθες. Ο Πολωνός μετράει ήδη 2 γκολ σε 3 επίσημους αγώνες και δείχνει κάθε παιχνίδι να γίνεται καλύτερος. Χθες δεν σκόραρε, αλλά αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ φαινόταν πως η άμυνα του αντιπάλου είχε προβλήματα να τον αντιμετωπίσει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όπως αναμενόταν άλλωστε με τόσες πολλές απουσίες, δεν είχε το ρυθμό που πρέπει. Όταν όμως η μπάλα κατέβαινε οργανωμένα στο αντίπαλο κουτί, η άμυνα της ΑΕΚ ένιωθε καλά τον Γκίκι. Τρεις φορές συμμετείχε σε μεγάλη ευκαιρία. Την μια λόγω της πολύ καλής κίνησης του (και της εξαιρετικής πάσας του Θεράποντος), τη δεύτερη λόγω του ότι πραγματικά γεμίζει το κουτί και την τρίτη μετά από πανέμορφο συνδυασμό με τον Μεγκόλο.

Γενικότερα αυτό που αρέσει είναι η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο, παρότι 1.90. Παλεύει όλες τις φάσεις, μαρκάρει, προσπαθεί να βγαίνει και έξω από το κουτί για να βοηθάει στην ανάπτυξη. Το κυριότερο βέβαια για τη θέση που παίζει είναι να βάζει γκολ. Χθες απώλεσε τις ευκαιρίες που βρήκε και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στα επίσημα! Εκεί πάντως όπως προαναφέραμε μετράει 2 γκολ σε 3 επίσημα ματς, οπότε καλύτερα να σκοράρει όταν μετράει.

Δείτε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πολωνό στράικερ.