Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Που είναι οι πειθαρχικοί εισαγγελείς;

Που είναι οι πειθαρχικοί εισαγγελείς;


Η δικαστική ως γνωστόν τιμώρησε την Ανόρθωση με πρόστιμο, ενώ ο κανονισμός λέει ξεκάθαρα πως όταν οπαδοί ρίξουν φωτοβολίδες με μηχανισμό, η ποινή είναι κεκλεισμένων των θυρών. Εύλογα δημιουργείται η απορία: o Αριστοτέλης Βρυωνίδης όμως (επικεφαλής πειθαρχικός εισαγγελέας) και οι υπόλοιποι πειθαρχικοί εισαγγελείς, που είναι για να κάνουν αυτό που πρέπει; Από την ποινή προκύπτει ότι η Ανόρθωση δεν παραπέμφθηκε τελικά για τη ρήξη με μηχανισμό ή ότι η δικαστική παρέκαμψε τους κανονισμούς!

Ας μας διευκρινίσουν τουλάχιστον οι πειθαρχικοί εισαγγελείς τι ισχύει τελικά. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση υπέρ των κεκλεισμένων των θυρών τιμωριών, ούτε έχουμε καμιά εμπάθεια με το συγκεκριμένο αντίπαλο, στα αγωνιστικά άλλωστε γράψαμε πως μας κέρδισε δίκαια. Όταν όμως η δικαστική έχει ήδη εξαντλήσει την αυστηρότητα της σε βάρος μας, ενώ σε αυτή την περίπτωση το συγκεκριμένο σωματείο την γλιτώνει, αφήνονται σκιές από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Πραγματικά δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως έγκριτοι νομικοί, με σεβαστό όνομα δεν είναι αντικειμενικοί. Γιατί όμως να αφήνουν να δημιουργούνται σκιές; Οι κανονισμοί ισχύουν για όλους ή ισχύουν μόνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ τελικά;