Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτα από όλα η άμυνα

Πρώτα από όλα η άμυνα

1021986


Η αλήθεια είναι πως δουλειά, χρειάζεται γενικώς η ομάδα και δεν μπορούν οι ευθύνες να βαραίνουν μόνο τους αμυντικούς. Όταν όμως διαθέτεις ένα από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που είχες ποτέ κάτω από τα γκολπόστ και τον αφήνεις κάθε εβδομάδα εκτεθειμένο, ε κάτι πάει λάθος! Ο Μορέιρα έχει δεχθεί 6 γκολ σε 3 επίσημους αγώνες και δεν ευθύνεται για κανένα!

Το κυριότερο είναι να αποφευχθούν τα ατομικά λάθη, εκείνα είναι που μέχρι στιγμής στοιχίζουν στην ομάδα. Δεν ξέρουμε πλέον αν είναι θέμα έλλειψης συγκέντρωσης ή κακής κατάστασης κάποιων ποδοσφαιριστών, το θέμα είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πολυτέλεια για άλλα λάθη που στοιχίζουν γκολ. Ίσως ο Σαβέφσκι να πρέπει να αφήσει κάποιους παίκτες εκτός, για να προστατέψει τους ίδιους και την ομάδα. Ίσως πάλι οι συστάσεις να είναι αρκετές, αυτός ξέρει καλύτερα. Το θέμα είναι να μην δούμε πάλι τα ίδια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να βελτιωθεί παντού, αυτό είναι δεδομένο. Δεν είναι όμως και το πιο εύκολο πράγμα κάθε φορά να τρέχεις πίσω στο σκορ και το ζήσαμε 3 φορές, σε 3 επίσημα παιχνίδια φέτος. Πρώτα η άμυνα λοιπόν και μπροστά το γκολ θα έρθει.