Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πώς προχωρήσαμε στο θέμα;

Πώς προχωρήσαμε στο θέμα;

ace396ffae6a43059d15aad52db2aeb6_w639_h432_sc


Την περασμένη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ στερήθηκε τον κορυφαίο Κύπριο στο πρωτάθλημα Γιώργο Εφραίμ, γιατί ούτε οι νομικοί, ούτε οι αξιωματούχοι της ΚΟΠ ήξεραν να ερμηνεύσουν τον κανονισμό που οι ίδιοι πέρασαν. Ο κάθε ένας έδινε δική του ερμηνεία, κανείς δεν μπορούσε να πει μετά βεβαιότητας αν ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Εφραίμ, θα ισοδυναμούσε με τιμωρία.

Τα αντανακλαστικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δούλεψαν σωστά, ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής για παν ενδεχόμενο και στη συνέχεια βγήκε ανακοίνωση η οποία εξέθετε την ΚΟΠ και τα σώματα της, αφού ενημέρωνε για όλη τη διαδικασία. Τον Εφραίμ όμως τον στερηθήκαμε (άρα τη δουλειά τους την έκαναν) ενώ από τότε, δεν ακούσαμε να γίνει οτιδήποτε.

Το γράφαμε και την περασμένη εβδομάδα, αν περιμένουμε απλά την επόμενη φορά που η ΚΟΠ θα ανακαλύψει κάποια ασάφεια στους κανονισμούς της, ή κάποιο παραθυράκι για να χτυπήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, τότε το παιχνίδι το χάσαμε ήδη. Τι κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ από δω και πέρα αναρωτηθήκαμε μετά την ανακοίνωση; Από ποιον μπορεί να πάρει σαφή απάντηση για τους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα της ΚΟΠ κανονισμούς; Που μπορεί να καταγγελθεί αυτή η κατάσταση; Ας μην περιμένουμε την επόμενη φορά για να δράσουμε…Τι γίνεται αν η επόμενη φορά είναι σε ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ;