Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέμπρι: “Με θέλουν για περισσότερα χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Σκέμπρι: “Με θέλουν για περισσότερα χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ”


Για όλους και για όλα μίλησε στην “Times of Malta” ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέ Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος φορ, αποκάλυψε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ του έχει προτείνει επέκταση συμβολαίου, όμως ο ίδιος θεωρεί πως είναι νωρίς για νέο συμβόλαιο. Διαβάστε τις τοποθετήσεις του για τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας, αλλά και το στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσει το τριφύλλι να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

“Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου κόντρα στην Βουλγαρία. Υπήρξαν και κακές στιγμές με την Εθνική, αλλά θεωρώ πως η απόδοση μου με την Μάλτα ήταν πάντα σε ικανοποιητικά επίπεδα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, και αυτό κάνει μεγάλη διαφορά και στην Εθνική ομάδα, διότι ένα από τα μειονεκτήματα μας (Μάλτα) είναι πως κάποιοι δεν είναι φουλτάιμ ποδοσφαιριστές”, είπε μεταξύ άλλων για την Εθνική.

Στο κομμάτι που μας αφορά, για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Μαλτέζος φορ είπε: “Αυτή είναι η πρώτη σεζόν που έκανα σωστή προετοιμασία. Πέρσι μπήκα αργά στην ομάδα, και αυτό επηρέασε στην αρχή την απόδοση μου. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, και αγωνίζομαι τακτικά”

“Είμαι χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Με θέλουν και για περισσότερα χρόνια, μου έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η φετινή σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος”, ανέφερε, κάνοντας αποκάλυψη τις συζητήσεις με ΟΜΟΝΟΙΑ για νέο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών.

“Δεν ξεκινήσαμε καλά στην Ευρώπη, και χάσαμε και τον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα από την Ανόρθωση, αλλά θα επιστρέψουμε…”, τόνισε για το αγωνιστικό κομμάτι.

Σχολιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, είπε: “Το κλαμπ αυτό ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια, και η οικονομική κρίση δεν βοήθησε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει βρει τα πόδια της”