Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκεντρωθείτε, ανεβείτε, κερδίστε

Συγκεντρωθείτε, ανεβείτε, κερδίστε

img_1129


Ο Σαβέφσκι τελικά έμεινε, η παραμονή όμως δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα αν δεν βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος δεν ήταν μέχρι τώρα αυτή που πρέπει και φυσιολογικό ήταν ο κόσμος να αντιδράει, να μιλάει, να ανησυχεί. Ελπίζουμε ότι τα γεγονότα της εβδομάδας ταρακούνησαν τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αποτέλεσαν ξυπνητήρι για όλη την ομάδα.

Πέρασε στο περιθώριο, όμως την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει ντέρμπι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. Η ΑΕΛ βρίσκεται ήδη 6 βαθμούς μπροστά από εμάς και έρχεται στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο να μας τσακίσει τα όνειρα για κάτι καλό, μια και καλή. Θέλουμε επιτέλους να δούμε αντίδραση, θέλουμε επιτέλους μια ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να κατασπαράξει τον αντίπαλο. Συγκεντρωμένη 90 λεπτά, παθιασμένη 90 λεπτά, ΟΜΟΝΟΙΑ 90 λεπτά.

Απαγορεύετε να συμβιβαζόμαστε στα μέτρια και κάτω από αυτά. Δεν είμαστε ομάδα για ξεσπάσματα, ή για ένα γύρο. Είμαστε ομάδα που σε όλα τα επίπεδα πρέπει να είναι πρώτη. Και για να φτάσουμε εκεί από την κατάσταση που είμαστε τώρα, χρειάζονται να γίνουν πάρα πολλά.