Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τοποθέτηση-ξεκαθάρισμα του Αντρέα Δημητρίου

Τοποθέτηση-ξεκαθάρισμα του Αντρέα Δημητρίου

img_0519-modified


Γραπτή τοποθέτηση απέστειλε στην ιστοσελίδα μας ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου. Μέσω αυτής διευκρινίζει ακριβώς ότι είπε σχετικά με το θέμα του προπονητή. Τα λεγόμενα του αποδεικνύονται πάντως και από το βίντεο της διάσκεψης το οποίο έχουμε ήδη δημοσιεύσει.

Σαν γενικό σχόλιο πάντως, θεωρούμε πως είναι άστοχο να ξεφεύγουμε και να κατηγορούμε λάθος άτομα. Στην μέχρι τώρα παρουσία του σαν εκπρόσωπος τύπου, ο Αντρέας Δημητρίου κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα του σωματείου επικοινωνιακά αλλά και διαδικτυακά, ενώ δεν έχει δώσει οποιαδήποτε αφορμή. Πιο κάτω η δήλωση του:

Λόγω του ότι διαπίστωσα ότι μέρος των δηλώσεών μου στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας μεταφέρθηκαν με λανθασμένο τρόπο, δημιουργώντας έτσι λανθασμένες εντυπώσεις, επιθυμώ να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς είπα, ούτως ώστε να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον προπονητή μας να σχολιάσει το γεγονός ότι τέθηκε θέμα προπονητή. Τότε έκανα μία παρέμβαση θέλοντας να διευκρινίσω ότι επίσημα δεν αναφέρθηκε ποτέ κάτι τέτοιο, αναφέροντας κατά γράμμα: «Ούτε στην ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα μας, ούτε στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου, αναφέρθηκε τέτοιο θέμα».

Ανέφερα ένα δεδομένο και όχι μία προσωπική άποψη. Ότι δηλαδή δεν αναφέρθηκε ούτε στην ανακοίνωση, αλλά ούτε και στις δηλώσεις του προέδρου ότι τέθηκε θέμα προπονητή. Επίσης, στην ανακοίνωση και στις δηλώσεις του προέδρου, ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι δεν τέθηκε θέμα προπονητή.

Δυστυχώς, αρχικά γράφτηκε (διότι μετά διορθώθηκε, αλλά ήδη κάποιοι φίλοι πρόλαβαν να διαβάζουν το αρχικό κομμάτι) κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είπα, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το νόημα της τοποθέτησής μου, αλλά και ο λόγος που την είχα κάνει. Ποτέ δεν είπα, ούτε πρόκειται να πω ψέματα στο λαό.

Σας ευχαριστώ