Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ίδιο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Το ίδιο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ

img_6026


Καταπληκτικός ήταν ο Λουίς Σοάρες Πλατινί στον αγώνα του Πράσινου Ακρωτηρίου με την Τυνησία. Ήταν τόσο καλός που ανάγκασε σύσσωμο τον τύπο της πατρίδας του να τον αποθεώσει και τους φιλάθλους να τον αναδείξουν MVP ενός πολύ σημαντικού αγώνα. Γενικότερα ο Πλατινί κάνει συνήθως καλές εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος και χαίρει της εκτίμησης των συμπατριωτών του.

Αυτό που θέλουμε να δούμε βέβαια, είναι ανάλογη απόδοση και με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κόντρα στην Ανόρθωση δεν απέδωσε εκείνα που περιμέναμε, γιατί είναι φανερό πως πρόκειται για ποιοτικό παίκτη. Θα μας πείτε τώρα άλλο παιχνίδι, άλλες συνθήκες, άλλες οδηγίες, ενώ ήταν και το ντεμπούτο του στην Κύπρο. Όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται όμως και ο Πλατινί σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω.

Με τον Εφραίμ να είναι αμφίβολος και τον Σκέμπρι να προέρχεται από 2 παιχνίδια με την Εθνική, ο Πλατινί συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει βασικός. Ελπίζουμε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να μας δείξει τι αξίζει.