Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Μια αλλαγή θα φέρει καλό και όχι κακό”

Μυλωνάς: “Μια αλλαγή θα φέρει καλό και όχι κακό”


Τους λόγους της απόφασης του να μην συνεχίσει από το πόστο του προέδρου, εξήγησε σε διάσκεψη τύπου σήμερα, ο κ.Στέλιος Μυλωνάς. Δείτε αργότερα σε βίντεο την διάσκεψη.

Επιγραμματικά οι δηλώσεις του κ. Μυλωνά:

“Όταν κάποιος αποχωρεί είναι όταν βλέπει ότι η παραμονή του κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Επέλεξα να φύγω τώρα γιατι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Δεν είναι ο λόγος που χάσαμε από την Ανόρθωση, λέγονται πολλά για ανικανότητες του σωματείου, ότι δόθηκαν λεφτά από δω και εκεί. Ακούγετε από τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επειδή δεν έχουν τι να κάνουν αναπαράγουν όλες αυτές τις ανακρίβειες και πυροβολούνται άτομα του συμβουλίου, αδίκως και επανειλημμένως λασπολογούντε”.

‘Μια αλλαγή θα φέρει καλό και όχι κακό.Όταν έχει προβλήματα μια ομάδα την ευθύνη την παίρνει ο πρόεδρος, δεν μπορούν να φύγουν όλοι οι άλλοι και να μείνει ο πρόεδρος, πως μπορώ να συνεχίσω όταν οι δίπλα μου δεν μπορούν να δουλεύουν κάποιοι εσκεμένα. Χθες συνεδριάσαμε, και σήμερα διαβάσαμε τι είπαμε στην συνεδρία, από εφημερίδα”.

“Η παραίτηση μου είναι για θέματα αρχής, όταν δεν αφήνουν κάποιον να δουλέψει. Έχουν ξεχάσει τι έκανε αυτό το συμβούλιο πριν 6 μήνες. Όταν ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες
Όταν είπα στο συμβούλιο ότι θα παραιτήσω βρήκα πολύ αγάπη. Κάνουν κριτική του Π.Χρυσάνθου, ποτέ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καλύτερη στην επικοινωνία. Και για τον Τσαγκάρη αλλά αυτοί ήταν υπεύθυνοι πέρσι που οι παίκτες έπαιζαν απλήρωτοι.

“Ποτέ δεν δόθηκαν λεφτά στον Μιλτιάδη. Δυστυχώς αυτά βγαίνουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ εσκεμμένα. Εχτές μπήκαν στο facebook για πρώτη φορά και είδα και είδα κάποιους που λασπολογούσαν. Δεν είναι άτομα της ΘΥΡΑ 9 είναι μεμονωμένα λαμόγια και έχουν σκοπό”.

“Κάθισα 5 μήνες στο προεδρία και δεν θα το μετανιώσω. Όταν είσαι στο ΔΣ η δημόσια προβολή δεν βοηθά. Αυτοί που κατηγορούνται έβαλαν την πλάτη τους και μπήκαν εγγυητές”.

“Ποια δίκη χάσαμε να μου πείτε (μιλώντας για τον δικηγόρο μας)”.

image

“Συναντήθηκα πριν το παιχνίδι με την Ανόρθωση με τους παίκτες και τους είπα υπομονή και θα πληρωθείτε, οι παίκτες δεν είναι απλήρωτοι, την περσινή χρονιά έγιναν κάποιοι διακανονισμοί και τον Ιούνη πήραν μέρος των λεφτών”.

“Υπάρχουν άτομα από το συμβούλιο που πρέπει να μείνουν. Το τμημα μάρκετινγ πρέπει να μείνει, δεν μπορεί να φύγει το νομικό τμήμα. Το energy drink τρέχουν  το συγκεκριμένα άτομα.
Το energy drink αγκαλιάστηκε, θα αφήσει 40-50%  κέρδος περισσότερα απ΄ότι υπολογίζαμε. Σύντομα θα έχουμε και νερό και καφέ”.

“Γιατί να γίνει τον Οκτώβρη η εκλογική. Γιατί προσπαθούμε να περάσουμε τα κριτήρια τώρα, θα αποχωρήσουμε και οι 15, γίνονται προσπάθειες το συμβούλιο που να επιλεγεί να μείνει για 2 χρόνια και όχι 9 μήνες, λόγω καταστατικού”.

“Έψαξα πριν μήνες να βρω άλλους να αναλάβουν όταν ο προϋπολογισμός ήταν 9 εκατομμύρια, τώρα είναι διαφορετικά.  Χρειαζόμαστε τώρα τον Σεπτέμβρη 1.2 εκατομμύριο”.

“Για την αψίδα, θα γίνει διαγωνισμός, πως θα κάνουμε την αψίδα, η άποψη του συμβουλίου για να κλείσει το θέμα. Τα άτομα που έδωσαν λεφτά θα έχουν άποψη”.

“Το γκαλά στο Λονδίνο θα γίνει άσχετα αν θα φύγω. Θα γίνουν εκδηλώσεις για τα 2 κεκλεισμένων. Θα δείξουμε πολύ πιθανόν στο Ηλίας Πούλλος”.

“Ακούγεται ότι κάποια άτομα του συμβουλίου ότι έφεραν το Εμπέμπα, αυτά είναι ανακρίβειες, τους ποδοσφαιριστές τους έφερε ο προπονητής. Το συμβούλιο έφερε κάποιους ποδοσφαιριστές μικρούς για δοκιμαστικά και τους οποίους διάλεξε ο προπονητής. Αλίπιο, Ατάντα κλπ”.

“Επειδή η ομάδα δεν πάει καλά ο κόσμος πιστεύει ότι ακούει, δεν τον παρεξηγώ. Σε αυτή την πορεία είχα την στήριξη του κόσμου και τον ευχαριστώ, είχα και την στήριξη των οργανωμένων και σχεδόν όλου του ΔΣ”.

Ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους:

Όλα τα συμβούλια δέχονται κριτική, πως υποκύπτετε και οδηγείτε το σύλλογο σε εκλογές αυτή τη χρονική περίοδο;
Πιστεύω ακράδαντα ότι η φυγή μου θα κάνει καλό παρά κακό. Όλοι για μια χρονική περίοδο θα τους πιστώσουν, εμάς πλέον δεν μας πιστεύει ο κόσμος. Αν πάω να ζητήσω εγώ λεφτά από τον κόσμο θα μου που το ένα και το άλλο αλλά αν παν νέα άτομα θα είναι διαφορετικό.

Αυτά τα 2.5 εκατομμύρια τι ενέργειες έχουν γίνει για να τα καλύψει η ΟΜΟΝΟΙΑ;
Κάνουμε ενέργειες και με εκδηλώσεις, γκαλά ντίνερ 18 Σεπτεμβρίου για τα δύο κεκλεισμένων, από χορηγούς, γκαλά στο Λονδίνο, είμαι δεν είμαι πρόεδρος θα πάω, και κάποια άλλα πράγματα που γίνονται που δεν μπορώ να πω. Αν αγκαλιάσει τα προϊόντα που έρχονται τώρα ο κόσμος θα έρθει ένα εισόδημα. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει θαύματα, όπως περάσαμε τα κριτήρια Μαρτίου, Ιουνίου.

Οι ποδοσφαιριστές πως λαμβάνουν τα γεγονότα;
Σε 2-3 ημέρες θα μιλήσω μαζί τους. Ρώτησα τους παίκτες ότι θα πληρωθείτε την Πέμπτη, έχετε πρόβλημα; Δεν αντίδρασε κανείς.

Όλες αυτές οι εξελίξεις έκαναν βαρύ το κλίμα που πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ;

Το βαρύ κλίμα υπάρχει από τον αποκλεισμό και δικαιολογημένα, για να μην υπάρχει αυτό το κλίμα, πρέπει κάποιος να πάρει την ευθύνη και να απορροφήσει την πίεση για να μπορεί αυτή η ομάδα να αγωνίζεται όπως ξέρει. Είναι καλή η ομάδα μας, απλώς θέλει χρόνο και υπομονή.

Υπάρχει θέμα προπονητή;

Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είπατε είστε σίγουρος για την αξία της ομάδας, έχουν φύγει όμως 3 ποδοσφαιριστές και δεν έχουν αντικατασταθεί, πιστεύετε ότι δεν έπεσε η ποιότητα;
Ο Χριστοφή δεν έπαιζε στα πρώτα 4 χρόνια την ίδια μπάλα, ο 5ος ήταν ο καλύτερος του και για αυτό πουλήθηκε. Ο Άλβες έκανε καιρό να βρει τα πόδια του, ο Σπούγκιν μετά από ένα χρόνο, πρέπει να υπάρχει υπομονή…

Αν δεν βρεθεί λύση τον Οκτώβρη;
Πιστεύω θα υπάρχουν 3 συνδυασμοί, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση, θα προσπαθήσω να βρω κάποιον που θα έχει λεφτά και θα ηγηθεί αυτού του σωματείου. Να έχει τις ικανότητες διοικητικές.

Το συμβούλιο θα μείνει μέχρι τον Οκτώβρη;
Ναι όλο το συμβούλιο θα μείνει μέχρι τον Οκτώβρη, είμαστε υπεύθυνοι όλοι