Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “700 χιλιάδες ο στόχος από τον τηλεμαραθώνιο – Η πράσινη καρδιά συνεχίζει...

“700 χιλιάδες ο στόχος από τον τηλεμαραθώνιο – Η πράσινη καρδιά συνεχίζει να κτυπά”


Αρκετές ώρες θα διαρκέσει ο τηλεμαραθώνιος που θα διοργανώσουν ΟΜΟΝΟΙΑ και Primetel για οικονομική ενίσχυση της ομάδας την Κυριακή. Ο τηλεμαραθώνιος θα σταματήσει την ώρα του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Ο τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και θα μεταδοθεί σε ανοικτή ζώνη από την PrimeTel.

Διαβάστε τις τοποθετήσεις από τη σημερινή διάσκεψη.

Στέλιος Μυλωνάς: “Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια να βρεθούν λεφτά για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Έγιναν αρκετές ενέργειες και καλύφτηκαν κάποια ποσά. Από το γκαλά μπήκαν αρκετά χρήματα στα ταμεία, από το fan day και από το energy drink. Θέλουμε ακόμη 700 χιλιάδες περίπου για να περάσουμε τα κριτήρια. Και ελπίζουμε να μαζευτούν από το τηλεμαραθώνιο. Ο προϋπολογισμός φέτος είναι στα μέτρα μας και στο τέλος θα είναι πλεονασματικός, θα χρειαστούμε όμως πλέον ακόμη 2.5 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της χρονιάς, τα μισά από αυτά τα χρειαζόμαστε τώρα. Από αυτά τα λεφτά θα πέφτει και το χρέος. Ο Τηλεμαραθώνιος θα είναι σε ανοικτή ζώνη. Θα ξεκινήσει το πρώτο μέρος στις 2 μέχρι τις 5.30 και στις 9.45 το δεύτερο μέρος μέχρι τις 11.30. Από το στούντιο θα περάσουν πολλοί καλεσμένοι ενώ θα προβληθούν και πολλά βίντεο με θέμα την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα διατεθούν επίσης τηλεφωνικοί αριθμοί μέσω αυτών ο κόσμος θα βοηθάει οικονομικά.  Σλόγκαν της προσπάθειας αυτής είναι  “Η πράσινη καρδιά να συνεχίζει να κτυπά”.

Ερωτήσεις/Απαντήσεις

Με τα τηλέφωνα θα δίνουν τις εισφορές τους, πότε θα έρθουν τα λεφτά όμως στα ταμεία;
Οι εισφορές μέσω τηλεφώνου μπορούν να πάνε στην εταιρεία και θα έρθουν μετά από 1 μήνα. Κάποια ποσά θα έρχονται άμεσα στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα μπορούμε να κάνουμε όμως μια προείσπραξη, μιλήσαμε με τα άτομα της εταιρείας. Στο “Ηλίας Πούλλος” θα γίνετε η εκδήλωση για το κεκλεισμένων και θα μπορούν να αγοράζουν εισφορές από εκεί.
Είπαμε να γίνει από εβδομάδας και ραδιομαραθώνιος, μιλήσαμε με σταθμούς και κάποιοι είναι θετικοί και λόγω της κατάστασης που είχαμε να διαχειριστούμε είπαμε να γίνει από εβδομάδας. Εκτός από το Ηλίας Πούλλος θα γίνονται παράλληλα εκδηλώσεις από τα ΣΥΦΙ. Λεμεσός Λάρνακα, Πάφος, Ταμασού και Σολιάς.

Ποιο ποσό προβλέπεται;
Στόχος είναι οι 700 χιλιάδες για τα κριτήρια, προσπαθούμε διάφορους τρόπους, δεν είναι μόνο ο τηλεμαραθώνιος, ευελπιστούμε όσο περισσότερα μαζέψουμε, τα κριτήρια υποβάλλονται 15 Οκτωβρίου κατευθείαν στην UEFA. Και 17 να βρεθούν μπορούν να γίνουν κάποιες συζητήσεις.

Πότε θα βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου το νερό και ο καφές;
Το νερό μέσα στον Οκτώβρη και ο καφές κοντά στα Χριστούγεννα

Κινδυνεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην τα περάσει;
Ναι κινδυνεύει, αν δεν μαζευτεί το ποσό αυτό κινδυνεύουμε να μην τα περάσουμε και να έχουμε ένα -6. Έχουμε 14.5 εκατομμύρια χρέος. Κάποια πρέπει να πληρωθούν άμεσα και κάποια έμεσμα. Τώρα μαζεύτηκε ένα ποσό και υπολείπονται άλλες 700 για τα κριτήρια τώρα.

Πιέζεστε να κάνετε δεύτερες σκέψεις για την παραίτηση σας; Προτίθεστε να αναιρέσετε την απόφαση σας;
Όντως είναι αλήθεια, τα 13 από τα 15 μέλη μου έχον πει πάμπολλες φορές ότι με στηρίζουν ότι θέλουν να συνεχίσω και πολλές φορές ο φίλος Νίκος μου είπε συνέχισε και εγώ θα είμαι μαζί σου. Η απόφαση μου όμως είναι τελεσίδικη. Είναι καλύτερα να αποχωρίσω. Δεν προτίθεμαι να μείνω.

Κύριε Ν.Χαραλάμπους προτίθεστε να υποβάλετε υποψηφιότητα για πρόεδρος;
Πιστεύω ότι στα δύσκολα είναι που πρέπει να φανούμε αντάξιοι αυτού του σωματείου. Η πρόθεση μου είναι εκεί. Είμαι διαθέσιμος για οποιοδήποτε πόστο, ακόμη και σαν τελευταίος στρατιώτης. Ανά πάσα στιγμή που θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα καλύτερη θα είμαι εκεί για να τον στηρίξω…

Ερώτηση για τον Σαβέφσκι, ο πρόεδρος απάντησε με παρόμοια λόγια, όπως αυτά της χθεσινής ανακοίνωσης.

Πιστεύετε ότι δημιουργήθηκαν εντυπώσεις και ότι στο πρόσωπο του προπονητή μπήκε μια πίεση;
Πίεση μπαίνει συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΑ. Το ήξερε, η πίεση μπαίνει κάθε στιγμή, φεύγεις την πίεση με καλά αποτελέσματα μόνο. Πιστεύουμε ότι θα αλλάξει το κλίμα.

Παίρνετε ρίσκο λέγοντας ότι θα αλλάξει το κλίμα, γιατί ή μπάλα είναι μπάλα και δεν ξέρεις τι θα συμβεί.
Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, αλλά αν η ομάδα παίξει δεν θα έχει κανένα να πει κάτι… είναι και θέμα απόδοσης αλλά και αποτελέσματος ναι. Όταν δίνεις τα πάντα ο κόσμος το βλέπει. Εγώ δεν μπορώ να παίζω και να χάνω, αυτή η ομάδα όμως είναι για να κερδίζει, έχουμε και εμείς την ευθύνη αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε.

Ράουφμαν: Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει τη μπάλα που ξέρει κανείς δεν μπορεί να την κερδίσει.Θέλω να ευχαριστήσω τη PrimeTel που μας δίνει όλη τη μέρα και μακάρι να μπορέσουμε να περάσουμε αυτά τα κριτήρια. Θέλω να πω στον κόσμο να βοηθήσει και να δώσει ότι μπορεί για να περάσουμε τα κριτήρια.

image
Το πάνελ