Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PrimeTel: Oμονοιάτης με Ομονοιάτη μιλούν ΔΩΡΕΑΝ!

PrimeTel: Oμονοιάτης με Ομονοιάτη μιλούν ΔΩΡΕΑΝ!


Εάν είσαι φίλος της Ομόνοιας μπορείς να μιλάς ΔΩΡΕΑΝ με όλους τους φίλους της ομάδας σου. Γίνε συνδρομητής της PrimeTel στο πακέτο 4 ή στο πακέτο 5 και πάρε ΔΩΡΕΑΝ σταθερή τηλεφωνία. Για ακόμα μια φορά η εταιρεία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις μεταξύ συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας της PrimeTel.

Σε δήλωση του ο Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος της PrimeTel ανέφερε σχετικά με το θέμα «Η εταιρεία μας εκτός από την προσφορά των €100 έκπτωση προσφέρει, εδώ και καιρό, ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις από Ομονοιάτη σε Ομονοιάτη».

Υπενθυμίζουμε ότι η PrimeTel προσφέρει δύο πακέτα που περιλαμβάνουν την υπηρεσία τηλεόρασης. Αναλυτικότερα το πακέτο 4, το οποίο περιλαμβάνει Τηλεφωνία-Mobile-Internet-Τηλεόραση, με μόνο €44.44 και το πακέτο 5, το οποίο εκτός από τα πιο πάνω περιλαμβάνει περισσότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο με το πρόγραμμα PrimeView, αλλά και απεριόριστη πρόσβαση στην υπηρεσία PrimeTel WiFi, με μόνο €55,55.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PrimeTel κάντε κλικ στο www.primetel.com.cy ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel.