Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως και με τους ίδιους 11

Ίσως και με τους ίδιους 11

img_0539


Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει; Αναλόγως παιχνιδιού και προπονητή! Ο Σαβέφσκι γενικώς δεν είναι υπέρ των πολλών αλλαγών. Το είδαμε την περασμένη εβδομάδα άλλωστε όταν περιμέναμε 3 και τελικά είδαμε 1, τον Γκικίεβιτς αντί του Εφραίμ. Αυτή την εβδομάδα ίσως να μην δούμε και καμία!

Ο Αλαμπί και ο Θερβέρα που απειλήθηκαν με εκτοπισμό από τους Σερφά και Εφραίμ, τελικά έμειναν βασικοί. Το εκμεταλλεύτηκαν, ανέβηκαν και δύσκολα θα βγουν. Είναι δεδομένο πως η πίεση που δέχτηκαν από το Παραλίμνι ήταν σαφώς λιγότερη από αυτήν που δέχτηκαν κόντρα στην Ανόρθωση, αλλά και από αυτήν που θα δεχθούν από τον Απόλλωνα. Αφού όμως δεν έχασαν τη θέση τους μετά την πρεμιέρα, θεωρούμε πως δύσκολα θα την χάσουν τώρα.

Ποια αλλαγή παίζεται λοιπόν; Ουσιαστικά αυτός που διεκδηκεί είσοδο στην εντεκάδα είναι ο Εφραίμ, ένας παίκτης που έμεινε εκτός μόνο και μόνο γιατί το θέλησε η ΚΟΠ. Βέβαια δεν είναι εύκολο για το Γιώργο να μπει αυτή την εβδομάδα αφού οι Πλατινί-Σκέμπρι που βρέθηκαν στα φτερά ήταν διακριθέντες. Θα δούμε…