Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανεβασμένος ο Εμπέμπα, αλλά με λάθη η άμυνα

Ανεβασμένος ο Εμπέμπα, αλλά με λάθη η άμυνα

1022007


Αισθητά βελτιωμένος ήταν στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ ο Πιέρ Εμπέμπα. Ο Κογκολέζος με βέλγικο διαβατήριο, απέφυγε τα λάθη που έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια, πατούσε γενικά καλύτερα και έδειξε πως μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο από αυτό που είχε δείξει εώς τώρα. Τώρα εάν αυτό είναι ικανό να του επιτρέψει να διεκδηκήσει θέση στην εντεκάδα θα το δούμε στην πορεία.

Ο προπονητής του πάντως, φαίνεται πως θα του δώσει ευκαιρίες όταν μπορεί. Το γεγονός ότι τον ξεκίνησε και τον άφησε στο χορτάρι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό δείχνει. Πληροφορίες έλεγαν ότι ο Εμπέμπα τήρησε φέτος το Ραμαζάνι και ίσως για αυτό να ήταν επηρεασμένος. Αφού έμεινε στο ρόστερ ας τον πιστώσουμε, αλλά ξεκάθαρα το ανέβασμα του πρέπει να έχει συνέχεια για να έχει αντίκρυσμα. Δεν αρκεί ένα φιλικό με την ΑΕΚ.

Ειδικά για την άμυνα πάντως θα είμαστε ξανά αυστηροί, παρότι αναφέρουμε πως ανέβηκε ένας παίκτης της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πρόβλημα και είναι ξεκάθαρο πως κάτι πρέπει να κάνει ο Σαβέφσκι. Δεν επιτρέπονται τα λάθη που βλέπουμε και το χειρότερο είναι πως τα βλέπουμε επανειλημμένα. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση, μεγαλύτερη προσοχή.