Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντιδράστε, για να μην έχουμε πάλι τα ίδια

Αντιδράστε, για να μην έχουμε πάλι τα ίδια

img_4971


Ο Σαβέφσκι έμεινε μετά από απαίτηση του κόσμου, δεν νομίζουμε όμως να υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να θεωρεί την κατάσταση ιδανική. Η γενική συνέλευση στις 23 Οκτωβρίου δίνει κάποια ελπίδα πως θα έρθει η αλλαγή για την οποία έκανε λόγο ο Στέλιος Μυλωνάς, χρειάζεται να δούμε αλλαγή και αγωνιστικά.

Χρειάζεται να δούμε αντίδραση από τους παίκτες, χρειάζεται την Κυριακή να μας δείξουν πως αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες μας, τις καταλαβαίνουν και έχουν τα ίδια θέλω μαζί μας. Η νίκη επί της ΑΕΛ, είναι επιβεβλημένη, για να μας ανεβάσει κάπως ψυχολογικά, να μας υπενθυμίσει πως υπάρχει ζωή στον Πλανήτη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα πράγματα είναι δύσκολα και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να αποδεχθούμε πως θα είναι δύσκολα για το επόμενο διάστημα. Επιβάλλεται όλοι στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, για κοινούς στόχους. Και το λέμε γιατί είναι μεγάλη η αντίθεση μεταξύ της συγκέντρωσης για παράδειγμα του Μορέιρα και κάποιων συμπαικτών του. Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που μετράει είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι οι προσωπικές προτιμήσεις και απόψεις.