Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εξετάσεις κόντρα στις ομάδες της Λεμεσού

Εξετάσεις κόντρα στις ομάδες της Λεμεσού

img_0897


Πολύ καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, απέδωσε κατά διαστήματα υπέροχο ποδόσφαιρο και πήρε δίκαιη και χορταστική νίκη με 4-0. Το παιχνίδι κρίθηκε ξεκάθαρα από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έφερε ξανά χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως τα επόμενα παιχνίδια είναι σαφώς πιο δύσκολα.

Κόντρα στις ομάδες της Λεμεσού, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει εξετάσεις. Η ήττα από την Ανόρθωση έφερε τους Πράσινους ήδη 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή (στην οποία κάθεται η ομάδα της Αμμοχώστου μαζί με την ΑΕΛ) και προφανώς με απώλειες δεν πλησιάζεις. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι πρέπει να κερδίσει πρώτα από όλα τον Απόλλωνα την άλλη εβδομάδα, να πείσει πως μπορεί να πάει για πρωτάθλημα, έχοντας πάρει και την ουσία που είναι οι βαθμοί. Στη συνέχεια να υποδεχτεί την ΑΕΛ με καλή ψυχολογία.

Πιστεύουμε πολύ στην ποιότητα της ομάδας, στην ικανότητα της να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχει όμως και αδυναμίες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν ή έστω να κρυφτούν στα ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας, αλλά κα τη βαθμολογική μας θέση να περάσουμε τις δύσκολες εξετάσεις με άριστα.