Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα

img_4633


Οι επόμενες 40 μέρες, είναι κρίσιμες για το μέλλον του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, αναμένεται πως θα ακούσουμε πολλά. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε σε κανένα σημείο αυτής της “προεκλογικής περιόδου”, ας την πούμε, πως πάνω από όλους και όλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ότι όποιοι και αν βγουν, καλούνται να γυρίσουν για τα καλά σελίδα για το σωματείο.

Δεν θα είναι εύκολη η επόμενη περίοδος λοιπόν και πρέπει όλοι να το θυμόμαστε: πάνω από όλους η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οποιοσδήποτε έχει σκοπό να βάλει υποψηφιότητα για το συμβούλιο, είτε διεκδικεί εκλογή, είτε επανεκλογή, πριν το πράξει ας αναλογιστεί τι έχει να προσφέρει, αν το κάνει για τους ορθούς λόγους, αν θα βοηθήσει στην τελική την ομάδα. Τα λέμε γιατί η καρέκλα είτε το θέλουμε είτε όχι είναι ελκυστική.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να θίξουμε ακόμα κάτι: σε προεκλογικές περιόδους, συνήθως λέγονται διάφορα για την “απέναντι πλευρά”. Δεν λέμε, θεμιτό είναι σε κάποιο βαθμό. Όσα αναφέρονται όμως, όσα αναπαράγονται από μέσα αλλά και από τον κόσμο, πρέπει να στοιχειοθετούνται. Τα κουτσομπολιά και οι φήμες, δεν βοηθούν κανένα. Επιχειρήματα χρειάζονται. Ας κρατήσουμε όλοι επίπεδο σε αυτή την κατάσταση.