Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο λόγος που ο Λέο ζήτησε να μην είναι αρχηγός

Ο λόγος που ο Λέο ζήτησε να μην είναι αρχηγός

img_5537


Αρκετοί φίλοι μας ρωτάνε γιατί ο Λέο ζήτησε να μην είναι πλέον αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Νιώσαμε λοιπόν πως θα ήταν σωστό να γραφτεί ο λόγος, ενώ ξεκάθαρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Απλά ο Λεάντρο ήθελε να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του ως ποδοσφαιριστής.

Τον τελευταίο καιρό, ο Λέο ένιωθε τεράστια πίεση, κυρίως λόγω του οικονομικού. Ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος μεταξύ διοίκησης και παικτών. Ήταν παρών σε κάθε διαπραγμάτευση τα τελευταία 2 χρόνια, ήταν αυτός που καλείτο να μιλήσει με τη διοίκηση για τα χρήματα, αλλά και να εξηγήσει στους συμπαίκτες του πως πρέπει να κάνουν όλοι λίγο ακόμα υπομονή, όταν δεν υπήρχε ρευστό.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, λίγο πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι, η  πίεση μεγάλωσε. Ο Λέο τότε εξήγησε στους προπονητές του πως ο ρόλος αυτός, δεν του επιτρέπει να αποδώσει σωστά στις προπονήσεις και το γήπεδο. Τόνισε πως αγαπάει πολύ την ομάδα, αλλά δεν μπορεί να της προσφέρει αυτά που μπορεί και ζήτησε να μην είναι αρχηγός για να αφοσιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι προπονητές, που είχαν καταλάβει ότι ο Βραζιλιάνος δέχεται μεγάλη πίεση δέχτηκαν και είπαν στους παίκτες να επιλέξουν το νέο αρχηγό τους.

Αυτός είναι ως γνωστόν πλέον ο Γιώργος Εφραίμ. Ο Κύπριος άσσος ενθουσιάστηκε από την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι συμπαίκτες του και αποδέχθηκε με χαρά το νέο ρόλο. Νιώθει δε έτοιμος να αντεπεξέλθει σε αυτόν. Θα χρειαστεί φυσικά τη βοήθεια και την κατανόηση των συμπαικτών του, αλλά και του κόσμου.