Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι επόμενοι αγώνες των διεθνών

Οι επόμενοι αγώνες των διεθνών


Με προπόνηση στις 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με τη Σλοβενία, που θα γίνει την Τρίτη, στις 21:30 στο ΓΣΠ (ΡΙΚ 2). Στην αποστολή βρίσκεται ο Χάρης Κυριάκου.

Μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης στη Σερβία η Εθνική Ελπίδων από χθες μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Ιταλία. Στην αποστολή ήταν ο Χριστόφορος Χαραλάμπους ενώ κλήθηκε αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ονησίφορος Ρουσιάς.

Μετά τον αγώνα με την Δανία, η Μάλτα του Αντρέ Σκέμπρι, θα υποδεχθεί την Τρίτη τη Βουλγαρία, για τον 2ο Όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να βρίσκεται ξανά στο αρχικό σχήμα της Εθνικής.

Πλατινί και Σοάρες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και μετά την πρόκριση τους στα πλέι οφ των προκριματικών, θα έχουν αγώνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, σε ημερομηνίες που θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα. Η κλήρωση για τα πλέι-οφ θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 11-18 Οκτωβρίου (1ο ματς) και 15-19 Νοεμβρίου (2ο).