Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσωπικότητες έχει, ποιότητα επίσης…

Προσωπικότητες έχει, ποιότητα επίσης…

img_6640


Τι χρειάζεται μια ομάδα για να πάρει ένα ντέρμπι; Προσωπικότητα, ποιότητα, πάθος, εξυπνάδα. Προσωπικότητα διαθέτουμε μπόλικη. Ασσίς, Ζοάο Πάουλο, Σοάρες, Λεάντρο, Μορέιρα, Εφραίμ είναι μόνο τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ποιότητα επίσης διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλες τις γραμμές. Όσον αφορά την εξυπνάδα, έχουμε πίστη στην τακτική του Τόνι Σαβέφσκι. Τι απομένει;

Το πάθος, η θέληση, η δίψα. Όλα τα στοιχεία που προαναφέραμε, τα είχαμε και κόντρα στην Ανόρθωση, το αποτέλεσμα όμως δεν ήρθε, γιατί δεν γυάλιζε το μάτι. Ήταν φανερό πως οι παίκτες, πιθανότατα λόγω των όσων προηγήθηκαν εκείνη τη βδομάδα, δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αύριο, περιμένουμε 11 κομάντο που θα αρνούνται να χάσουν. Ή μάλλον που θα αρνούνται να φύγουν από την Λεμεσό με οτιδήποτε άλλο από το διπλό.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, όλες οι ομάδες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία, το ίδιο και η δική μας. Τις όποιες αδυναμίες μας, πρέπει να τις καλύψει η θέληση και το πάθος για τη νίκη, το συνεχές τρέξιμο, τα σκυλίσια μαρκαρίσματα, οι παθιασμένοι πανηγυρισμοί….